Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
Teško je kupiti Mercedes po cijeni za Yugo 45, tako da ne razumijem nikoga tko god očekuje za cijenu cca 300-350 kuna upakovani Mercedes ili BMV. Što si zapravo očekivao od te prskalice za tu cijenu?Evo nakon što sam Rastavio tu HB prskalicu mogu vam reći jednu stvar.
Naspram villagera smeće..
Dakle ako ja sad tebe pravilno razumijem ti si sad bio razočaran lošom kupnjom prskalice i uzeo i rastavio Vilager aku prskalicu i u SSM varijanti ju složio za prskanje šipka s traktora? Time si se sad ponovio, kako kažeš?Evo da se malo ponovnim za prskanje mladog nasada...
220 litara uradi sam prskalica..
zoran89, pa da ti iskreno kažem prvo si pos*rao tu jadnu novu prskalicu, a onda se par postova s njom hvališ da si se ponovio.Kolega plus. Inače vas podržavam, ali sad vam moram reći da manje lupetajte, više čitajte.
Nisam htjeo svoju villager rastavljati da radim diy prskalicu nego sam tražio pumpu. Ali nisam našao. Tj. Jesam kinesku istu ovakvu za 30 eura + poštarina...
Pa sam kupio hb za 360 kn i izvadio iz nje dijelove.
I nisam očekivao mercedesa za cijenu juga nego sam samo rekao svoje zapažanje pošto imam i jednu i drugu.
Kao prvo ne želim da me oslovljavaš "s vi", mene osobno to niti veseli, a niti smeta. Poštuj starije i tebe će mlađi...Pa hvalim se poslom, ne prskalicom. Za prskalicu sam objektivno napisao usporedbu između hb i villager.
I sami kažete da ste mijenjali mlaznice jer nisu kvalitetne.
Jedino što valja na toj prskalici je cijena i pumpa. A to mi je za ovaj projekt bilo najbitnije.