Rastavljaj prije kupnje novog.Znam, zato pitam kako otvoriti
Nemaš kaj izgubiti, možeš samo nešto novo naučiti.
Rastavljaj prije kupnje novog.Znam, zato pitam kako otvoriti
Četkice su lani nove stavljeneda su četkice ne bi ga privuklo/izbacilo..osim ako nas muha ,hihi
trebaš razlikovati dvije vrste tik-a ,Četkice su lani nove stavljene
Četkice su lani nove stavljeneda su četkice ne bi ga privuklo/izbacilo..osim ako nas muha ,hihi
Ne kužim ono pod 1.ako je slabiji tik, kako može uopće motor vrtiti, ako bendix nije ubačen, znači da nema ni kontakta na dovodu napajanja, pa motor ne može vrtiti jer nema naponatrebaš razlikovati dvije vrste tik-a ,
1. slabiji tik ..bendix nije ubačen i motor anlasera ne vrti ..tada su problem četkice a ne automat
2. jači TIK , bendix ubaci ali motor anlasera ne vrti, tada je problem automat
Nije prava tema, ali neznam gdje bi pisao,
Da li se može ovaj dio još rastaviti ili je prešan?
Prilikom paljenja ponekad samo škljocne, ali ne pokrene elektropokretač, vjerojatno su unutra kontakti za očistiti
Ubacivač(bendks je čist i ok, starter je isto ok
trebaš razlikovati dvije vrste tik-a ,
1. slabiji tik ..bendix nije ubačen i motor anlasera ne vrti ..tada su problem četkice a ne automat
2. jači TIK , bendix ubaci ali motor anlasera ne vrti, tada je problem automat
Četkice su lani nove stavljene
Dopusti da ti pojasnim:Ne kužim ono pod 1.ako je slabiji tik, kako može uopće motor vrtiti, ako bendix nije ubačen, znači da nema ni kontakta na dovodu napajanja, pa motor ne može vrtiti jer nema napona
Stavljene su original boschMi smo stavili nove četkice i nije htjel skoro da zavtri,stavili druge kvalitetne eto več jedno 6 godina veselo vrti mislim URSUS 355