vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
kad si somenuo grubi i fini navoj , ne znam jel imaš iskustva koliko je odbačeni colnati sistem bolji od metričkog ..?
kad si somenuo grubi i fini navoj , ne znam jel imaš iskustva koliko je odbačeni colnati sistem bolji od metričkog ..?
Ja bi sumnjal na automat ili bravu.Imam problem s alnaserom, ne na traktor nego na autu, ali isti k.... svrha mu je ista. Čuje se samo škljocanje, ali neče zavrtit (nakon 5-10 pokušaja zavrti). Nisam to nikad rastavljo, pa ako ima netko kakav pametan savjet da nerastavljam ako netreba...
Netočno nisem oštetil navoj na filteru nego kad nije išlo na pvp probal sem na filteru i skužil da ide prelagano . Oštečen je navoj na poklopcu pvp na koju se šarafi matica u koju se šarafi crijevo no to oštečenje nije moja zasluga (bilo od prije )I pazi sad, on je skontal kad je zamjenil i naravno oštetil navoj u filteru ali je kasnije ipak dotegnul.
Sljedeći koji bu u to pehnul bi mogel naje doh):
Ja bi sumnjal na automat ili bravu.
Probati direktno na donju žicu automata koja ide u elektro pokretač (pazi da ne spališ navoj, spoji na maticu ili stavi još jednu).
Ako vrti onda je najvjerojatnije automat ali kad je več dole baci oko na četke i rotor.