• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Antonio Carraro

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
04092010833.jpg

Jel zna neko kakav je ovo zeleni kraj Carrara?

ovaj zeleni ti je mislim ferari, ..i mislim da su to sve isti traktori: ferari, pasquali i bcs, i da su svi nastali od pasqualija, koji je i najstariji....ispravite me ako sam u krivu!!

B

BAGERISTA

Guest
ovaj zeleni ti je mislim ferari, ..i mislim da su to sve isti traktori: ferari, pasquali i bcs, i da su svi nastali od pasqualija, koji je i najstariji....ispravite me ako sam u krivu!!

Neznam moram poslikat,,,carrara,,odjednog čovika ode,,,ima ga jako puno lit,,,i on ga je bija kupija u italiji polovnog,,,,,:scratch,,,pa tako da nisam siguran dali je pasquali ili on stariji......:?:

G

GROF

Guest
., e moj narode!

., ovaj zelenko sa slikice je FERARI!!!., dobar je!, dobar je!!!., nesmim ga ni gljedat odma me steže oko herca!!!., budemo jednoga i takovoga kupili NE!!!

G

GROF

Guest
., moj narode!
., evo VAM nekoliko slikic traktorića ANTONIJA!!!., mislim da vom ni vruće, ni zima!., ko nom Antoniju iz reklame od čaja Neslle!!!., DOBAR je., DOBAR je!!!., AL smo okice parili!!!

dsc00637y.jpg

dsc00638yj.jpg

dsc00639p.jpg

dsc00640q.jpg

dsc00641i.jpg

dsc00642g.jpg

dsc00643w.jpg

dsc00646t.jpg

dsc00648v.jpg

dsc00649iw.jpg

Posljednje uređivanje:

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
Oće to past neka kupnja ili...:drinkers:

ishod sveg ovog bi trebao biti taj....pregovaramo
prijatelj Grof, moj tata i ja smo bili u obilasku kod pa-vina!!!

Hvala Grofe na slikicama!!!!

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
A tako. Dobro, dobro tamo su normalni ljudi i s njima se može uvijek dogovoriti.
Odabir vam je dobar, sigurno nebi fulali sa takvim strojem.:prayer:
A za što vam točno treba, kakve radove?

Uglavnom - Sretno :)

G

GROF

Guest
Oće to past neka kupnja ili...:drinkers:

., je DA!!!., trebala bi past kupnja A i :partyman: ., ALI!!!., uvik taj je.... ALI!., dogovori - pregovori - razgovori - barenje - zeka-peka - ... hehehe

., prijatelju ddalibore!., samo pomalo, u cajtu smo NE?! :rolfer:

., e da da forumski prijatelju Country!!!., svaka čast ljudima - radnicima - dijelatnicima., ko i samome direktoru iz dućana u Jaski!., odlični su!., fala jim za sve one silne odgovore i velika gnjavljenja ka smo jim delali oko dobra 3 sata!!! ...

.,p.s. i ne da je odabir dobar?!!!., DOBAR JE KO DOBAR DAN!!!., i meni je zašal pod malo moje plavo srce!., kaže meni gazda., aj ga vozite malo!!!., ma ne, ne, ne., mogal bi i moj tome završit na njuškalu!!!., pa reko bolje NE!...

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Dalibore, zatražite ponudu, pogledaj cijenu dodatne opreme, nemoj zaboraviti ventil za hidraulično kočenje prikolice...zatražite ponudu.
Nemojte da vam se uvali traktor sa skladišta (osim ako vam ne odgovara po svemu, ali baš po svemu).
Onda jednaku ponudu zatražite od nekog dealera u Italiji i Sloveniji. Uostalom, Agromehanika ti je pod nosom u BJ, pa jih pitaj isto za ponudu (oni prodaju AC u Sloveniji). Razlike mogu biti značajne. Nakraju smo traktor kupili u Italiji i sami ga uvezli.
Prošel sam to, pa ti samo želim prenesti iskustvo.

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
.,p.s. i ne da je odabir dobar?!!!., DOBAR JE KO DOBAR DAN!!!., i meni je zašal pod malo moje plavo srce!., kaže meni gazda., aj ga vozite malo!!!., ma ne, ne, ne., mogal bi i moj tome završit na njuškalu!!!., pa reko bolje NE!...[/QUOTE]

Ha ha, dobar si. Znači bolje ni ne probati da nebi bilo...:lol:

Pa da, što neznaš nemože ti ni smetati.

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
Dalibore, zatražite ponudu, pogledaj cijenu dodatne opreme, nemoj zaboraviti ventil za hidraulično kočenje prikolice...zatražite ponudu.
Nemojte da vam se uvali traktor sa skladišta (osim ako vam ne odgovara po svemu, ali baš po svemu).
Onda jednaku ponudu zatražite od nekog dealera u Italiji i Sloveniji. Uostalom, Agromehanika ti je pod nosom u BJ, pa jih pitaj isto za ponudu (oni prodaju AC u Sloveniji). Razlike mogu biti značajne. Nakraju smo traktor kupili u Italiji i sami ga uvezli.
Prošel sam to, pa ti samo želim prenesti iskustvo.

Pa mi smo kod njih uzeli svoj sa skladišta kako kažeš.Imao je 8 rs i njima je pola godine služio za prezentacije i na njemu nije bilo ni jedne ogrebotine.
Evo sad je već 3 godine i sve OK.
Neznam zašto bi bio problem u tome da je sa skladišta i da ga još provozaju par sati.Ako bi na njemu i bilo kakve tvorničke greške još bi se u tom vremenu i pokazala pa ti sam s tim nebi poslije imao problema i troškova.
Po meni bolje nego da u najlonu dođe direkt iz tvornice.:prayer:

G

GROF

Guest
Pa mi smo kod njih uzeli svoj sa skladišta kako kažeš.Imao je 8 rs i njima je pola godine služio za prezentacije i na njemu nije bilo ni jedne ogrebotine.
Evo sad je već 3 godine i sve OK.
Neznam zašto bi bio problem u tome da je sa skladišta i da ga još provozaju par sati.Ako bi na njemu i bilo kakve tvorničke greške još bi se u tom vremenu i pokazala pa ti sam s tim nebi poslije imao problema i troškova.
Po meni bolje nego da u najlonu dođe direkt iz tvornice.:prayer:

., Country!!!., potpisujem u cijlosti!

., Ja uvik preporučavam Hrvatsko!., preporuka moja!, uvik HRVATSKI ČOVIK i HRVATSKA FIRMA!!!., Talijanima!!!., njim uopće neverujem!., a sretan sam ko malo dite jer sam uspil prevarti nekoliko moji Talijana!!! :mrgreen: ...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Ajd ne govorite bedastoće.
AC nije hrvatska firma, i novac bude tak i tak završil u Italiji. Dakle, nema veze od koga kupili traktor. . .
Razlika je samo u tome koliko će Dalibor (ili bilo tko od nas) platiti. A tu nema milosti. Dečki, novci se ne stječu lako i treba ušparati gdje god se može. Najlakše je na zaradi trgovcu. A tu, vjerujte mi, pogotovo u ovoj krizi i besparici, ima dosta prostora.

Country, koliko su ti dali ekstrapopusta za taj "rabljeni" traktor? Ja im ga bez dodatnih 10...15% popusta nebi niti pogledal, a kamoli kupil. Pogotovo ne ako nema svu opremu koju želim.
Ako platim novi traktor, želim ga u celofanu s velikom mašnom, ne da netko prije mene prdi po sjedalu!

Prošla su vremena IMT-a i Zetora koji su se kupovali s lagera i budi sretan da si zgrabil ono kaj je bilo. Čak i ako nema guma ili cijelih kotača.

Danas se bar ima kaj kupiti, i njegovo veličanstvo KUPAC je taj koji diktira uvjete, a ne neki trgovac. Zapamtite da Vam se za Vaše novce moraju klanjati , a ne diktirati uvjete prodaje.

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
Pa naravno da su dali. 10%
Oni ga nisu ni tretirali kao novi, već su rekli za što su ga koristili.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,482
Pa naravno da su dali. 10%
Oni ga nisu ni tretirali kao novi, već su rekli za što su ga koristili.
Popust ili ekstra popust?
znači nekih 10-tak t kn. Pa nije loše. Ima li kaj opreme (osim standardne)?

Country

Član
Tu od
28 Lis 2010
Poruka
72
Nema ništa samo standardno.A neznam dal se na ta model uopće može što dodatno stavljati.

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
evo vidim da se rasprava oko traktora antonia carrara zahuktala, mogu reći da je ova tema dosta dugo bila skoro pa neaktivna, a ipak se pokazalo da tih i takvih traktora ima i u našoj domovini..
prilažem slikice što sam "uspio" uslikati onaj dan dok samo bili u posjetu kod uvoznika pa-vina..
Zahvaljujem prijatelju, frendu, Grofu što je bio sa menom i svojim savjetima i sugestijama pomoga svima nama prisutnima
da otprilike je odabir pao na ovaj traktor koji se pojavljuje na većini slika...

dsc00777j.jpg

dsc00780zl.jpg

dsc00781wz.jpg

dsc00776f.jpg

Na vrh