pukinemoze guma ic jel ce onda vibrirat i remenice ce ga izbrusit,a ispod hladnjaka su matice i stoji na njima,da narucio sam crijeva po mjeri,kolko god ju pigas ona je i dalje okrugla,skupa je ali....
., lipi pozdrav prijatelju Oršić-u!!!
., svaka čast!., legendarac si!!!., tako mlad, vridan, pedantan, točan, ozbiljan, uredan, izvoran, orginalan, majstor!., ... /neću više!, a ni manje!/., fala ti doneba na dobrome društvu, fala za tvoje izvorne, orginalne i izvrsne delicije!., sve probal osim jedne?!., moreš predpostavit ke delicije!., neda mi žena!., traži još i još!!!., probat ću ji upotaji ili u sakriveti ili kotebe!!!
., prijatelju moj!., tvoj strojčić; ANTONIJO CARARO!!! je odličan!., u izvrsnom stanju, usudim se pisat bolji nego novi!., posal u svezi ugradnje onoga sranja oko filtera ulja i ladnjaka ulja., odradjeno za deset!., skidam kapu!., onu pravu onu LIČKU!., i za razlliku od 1000 naši forumaša ki samo kokodačedu ko vražje kokoše., ti si onaj forumaš, kada nešto kaže - napiše!., e onda to i takovo napravi i odradi!!!., svaka čast!!!
., velika pozdrav i fala tvojima i tebi prijatelju moj!., Bog!., čitamo se ...