...
Ako tvoj rođak ima ralicu koja bi otprilike pasala zašto ne ako je cijena OK možda bi se i dogovorili.Meni je bitno da ima hidraulično podizanje i da se može nakositi u jednu stranu.
Nadam se da ćeš dobiti PM pa onda možemo mailom dogovoriti i posjet da je vidimo ako nije predaleko i ako ostalo odgovara.
artyman:
., poštovanje forumašu! cantry!!!
., ma forumski prijatelju., ti si mene krivo razumil!., tj., moga rodju; VranićD!., lipo ti je ON napisal da sam ja imal ralicu za moga tomu i da dosta znam o njoj., mislim ralici NE?!., tako da je ja nimam, prodana prije dosta godin!., i moj ralica je bila SLO proizvodnje., ali ne gorenc!., već je bila; MUŠIČ - MENGEŠ!., jedne stare i provjerene obrtničke proizvodnje., sada već moderne firme!!! u Sloveniji - Mengeš!.-
., a što se tiče posjeta u moj kraj!., to da svakako., svakako., volim da se družim i da razmjenjujem iskustva i spoznaje!!!...
., pitao si ti dali bi mogao kupiti samo okvir - prihvat za ralicu?., pa točno da bi!., nekada me VI mladi ljudi i naraštaji totalno zbunite i ostavite bez teksta i reči!!!., pa za keš - lovu more se doslovce kupit SVE!!!...
., i kako je moj rodjo i prijatelj! VranićD već pisal., ja samo dodajem!., GORENC ima dobre ralice i kompletan proizvodni program!., isto tako ima dobar proizvodni program ova firma isto iz SLO ča sam je navel?!., a to je; firma MUŠIČ - MENGEŠ!., nazovi ji i pitaj cijenu i to je to!!!
., istina i Bog!., moram dodat i vo još!., imaš već nekoliko godin traktor?, nov skoro, barem po slikica, oko 300 radni sati., a zgodno, ni neznaš koliko ima konja???., uvjeren sam da traktorić ni tvoj i da ti sa njim niš nedelaš???!., molim te nemoj se uvredit., ali ovo sam isčital iz tvoga pisma!., ko i to da bi i nebi kupil ralicu., oprosti!., ovo je sve glasno razmišljanje!., traktorić je tatin!!!..., OK-e., sretno ti!., sa odabirom!., ako ča zapne ili budeš trebal pomoć oko kupovine - odabira - stručnog savjet - ..., osim posudbe novac!., javi se., budem pomogal!.-
., Bog!