• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Antonio Carraro

Midnight star

Novi član
Tu od
27 Pro 2023
Poruka
21
Probao danas malčirati gdje ima i trave i manjih grana grmova cca 2cm debljine..

Travu rijesava samo tako..na grmljima zna se malo podignuti par cm taman da malo samelje a ono sta ne moze digne se i ide dalje..
Kad je vise debljih grana vidim da nekako remeni izvucu deblji kraj kao da malo proklizu..traktor ga vrti bez problema sta se tice snage

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,908
carraro 11.jpg carraro 12.jpg carraro 13.jpg
Da ne velite da sam prečkomel. Malo sam ga spelal na sunce da dobije boju. Zamijenjena ulja, filteri, poservisiran. Još malo dotjerati elektro instalaciju i ide služit. I njega i mene čeka izazovna godina. Nije Antonio već samo Carraro.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,908
56 ks, Deutz motor 913 3l, 3064 cc. 12+12 brzina. Ima pužne brzine kaj mi je najbitnije za branje.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh