• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Antonio Carraro

Midnight star

Novi član
Tu od
27 Pro 2023
Poruka
27
Probao danas malčirati gdje ima i trave i manjih grana grmova cca 2cm debljine..

Travu rijesava samo tako..na grmljima zna se malo podignuti par cm taman da malo samelje a ono sta ne moze digne se i ide dalje..
Kad je vise debljih grana vidim da nekako remeni izvucu deblji kraj kao da malo proklizu..traktor ga vrti bez problema sta se tice snage

centerfield

Novi član
Tu od
2 Ožu 2021
Poruka
11
Pozdrav !

Evo danas bio u Plovaniji i pogledao EOS-a tamo. Kao sto si i rekao. Ove starije verzije euro 3 im stoje vani od 2022. Hrdja vec nacela neke dijelove. To stvarno za nesto sto bi trebalo biti novo ne izgleda privlacno, barem meni ne. Stigao im je jedan 2025god euro5 koji je reverzibilan pa je i to bilo zanimljivo za pogledati. Uglavnom, i EOS ima plasticnu haubu.

Uglavnom, bolji dojam sam dobio sto sam neki dan Ferarri Cobrama imao priliku provozati. Al ovako da ne isprobam u radu AC 5800 i BCS/Ferrari/Pasquali opciju ne mogu presuditi da je AC ili ovi drugi znatno bolji ili losiji. Jedino usporediti parametre sa tech sheeta i kad sjednes na njih pa sta ti vise pase i cemu vise naginjes.

Stao sam usput u Agrometal u Ljubljani, oni zastupaju BCS i isto kazu da ne nabavljaju euro3 vise.

Midnight star

Novi član
Tu od
27 Pro 2023
Poruka
27
Bok
Znači i Eos 60 plastična ja sam bio gledao u salonu bila dignuta i mislio stvarno da je metalna.
Stvarno štede baš na svemu..a cijene novih odletile u nebo
Dosta je onda on i težak 1560kg..velik je motor 2482ccm 4 cilindra
Znači još stoje vani nije dobro..
Ferrari cobram 60 si vozio 1871ccm turbo 3 cilindra Kohler motor?
Na papiru su gotovo isti i sa težinom i snagom...Novi Stage V motori su sa turbom veći moment ali s vremenom i veći problemi vjerojatno...
Euro III. tko je uvezao prije dok se moglo...sada game over
Šta ti je u užem izboru trenutno?

Najnoviji postovi

Na vrh