Stvar je u tome da je jeftiniji od ovoga što on gleda,a vjerojatno i ima više mogućnosti.Samo to.Nek pita ovog Plemenitog što i kako,vjerojatno ga je čovjek probao pa će znati sve
¸
Ma nisam ja neki varioc niti imam prevelikih iskustava u tom polju ali mogu reci sljedece,,,
I ja sam poceo sa Einhelom 140 ampera kojem se ni jezgra nije davala pomicati nego imao prekidac ono sa 1, 2, 3 mogucnoscu stelanja, sam Bog pregorio nesio prije isteka garancije pa su mi zamjenili za malo jaceg (150 ampera jer onog sranja vise nije bilo u ponudi)
To je je bila muka Isusova za bilo sto zavariti,,,
Nakon tog kupio sam pravi Varex 180 amp (radio u rascu u samim zacecima te nadaleko pooznate firme) Taj vari i sa elektrodama od 5 mm bez ikakvog problema,,,
Nedavno sam uzeo taj 2 u 1 co2 + elektrode sa super goldya sa namjerom da posluzi za zavarit tanke limove i sve sto ovaj jaci ne moze,,,
Mogu reci da sam ugodno iznenađen nacinom na koji vari a i samom snagom bez obzira na to sto radi samo na jednoj fazi,,,
Sto se pak tice garancije, lose sam ja srece pa me zapao aparat u kojem nije bilo onog nosaca role sa zicoom,,,
Chatao ja malo sa onom plavom tetom sto tamo radi opisao i poslikao nedostatak i zatrazio da mi samo njega posalju ali ne kaze tetka imate Vi pravo na ispravan aparat, posaljite nam ga pouzecem na nas trosak i mi Vam o nasem trosku saljemo drugi novi,,,
Ali ja isao u Zg pa otisao osobno i zamjenio za novi bez ikakvog kompliciranja i iako je bilo vidljivih tragova koristenja na istom,,,
Tako da servis i zamjena kod njih pale,,,
Nisam sa njim nista vece radio pa ne mogu iznjeti neko misljenje, ali ono sto sam isprobavao (flahove 4 - 5 mm debljine topi samo tako sa 3,25 vec na 180 amp vjerujem da ima dovoljno prostora do 350 i za elektrode 4 mm
Co2 milina za radit, 08 zica i ja prezadovoljan,,,
Ti aparati su ko Đekna, nisu jos umrli a kad ce ne znamo,,,
E sad zanima me ta intermitencija, u kom vremenskom periodu je ona prikazana, minuti, 10 min, 30 min ili sat vremena?