• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Jedino kaj ih je sve teže (gotovo nemoguće) jeftino puniti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,796
Kak ne, pa pretočiš iz velike kod prijatelja. Za tak malo ga bu sram računati kad ni velika ne košta bog zna kolko.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Prijatelju, jel tvoja puna, da pretočim 5 kila :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,796
Nije problem, imam dvije pune. Ionak bu prije atest izašel nego plin potrosim.
Prošli tjedan je jedna kojoj se izašel atest zavrsila na kilo.....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ti je dosta 150A na jednoj fazi, s 15% intermitencije?

Ja bi ipak radije gledal onoga elektroničkog. Em je jači, em manje košta.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Re: Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

Ma gle, ja se nadam da bu mi ok, nisam baš da kupujem nekaj no nejm, i posle se tučem po glavi jer nema djelova;-)
Nadam se da bu mi dobar, iskreno gledam si kupit kombi i za njega mi samo treba, za niš drugo apsolutno nego za limariju na kombiju, i to je to, a pleh bu švasal valjda.
I za apsolutno niš drugo mi nebu trebal.

New York-Paris-Peckham
8310876fa338a34cbb7867c9dc6e8f9e.jpg

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
ovo je moj aparat i švasa sve živo od 1mm do 10mm na trofaznoj struji tak da bu dobar jer su slični.Usput na prodaju je ak nekog interesira..:icon_weed:

Prilozi

• 20180826_142128.jpg
    20180826_142128.jpg
    14.9 KB · Pregleda: 92

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Nisu zamjenjivi u nekim poslovima, pa tak čovjeku treba CO2 a ne REL.
Onaj MIG210 je dobra sprava.

Nego Kupljenec, nisi rekel, imaš li trofaznu struju?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,796
Ako slučajno neko prodaje neispravan švas aparat ja bi kupil par komada i poklonil ih našem Željku pa nek švasa

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
A ne razlikuje struju od napona...i nije napisal da aparat ide na 220 s 35% već da je limitiran..???

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Ne kužim kaj si povedal? Ma to je ono dečki kolko penez tolko muzike, no nejm nije baš obečavujeće.

Veli da ti ovaj prodaje maglu i da je jedno i drugo isti kuki sam kaj te ovaj zeli pomusti za jos 500,oo kn plus,,,

Ne kuzim samo cemu tolika pompa oko 200 ojra, mislim kaj se more za tu lovu ocekivati?
Ak' se hoce nekaj kvalitetnije to kosta, mada je u danasnje vrijeme i brend kuki na batini kad ionak skoro sve kinezi delaju,,,

Ono kaj ja mogu reci je da sam stvarno za sad zadovoljan ulozenim novcem,,,:icon_weed:

Najnoviji postovi

Na vrh