@iwanho
Ako se ne varam i ona prva je bila iz Lidela i isto nije bila dugog vijeka i opet si se dal nagovoriti na isto smeče iz dučana u koji se po kruh i mleko ide a ne po alat i još tome alat koji bi trebal zaštiti tvoje zdravlje....
Ja sam "teško" investiral u onu esabovu prije koji mjesec. Danas sam več zaboravil kolko sam ju platil a da ti bum iskren ni ne sečam se kolko sam za nju dal.
Nisam baš nekaj preveč ni delal s njom, za to malo kaj meni treba ja koristim ručnu. Dela s njom balavec kad god nekaj vari, a pošto fali pol koluta žice jedinice znači da je dost varil unazad tih par mjeseci jer kak sam masku kupil, kupil sam i žicu u razmaku od par dana.
Ali, prije koji dan sam varil nekakve rešetke i spalil sam u dva, tri dana skoro cijeli kolut žice 1.2mm. Koristil sam tu naglavnu esabovu masku i mogu reči da sam zadovoljan jer nije bilo spaljenog lica ni pjeska u očima ni jednu noć.
Jedino kaj mi se ne sviđa je to kaj je pod njom jako vruče, a vani je u te dane bilo pakleno pa je teško delati.
Sve ostalo vredi svake uložene kune.
Znam da ima bolje i savršenije od toga ali za ovo kaj meni treba me i ova zadovoljava. I kaj je najbitnije nije ni jednom zatajila. Kak sam si ju poštelal tak je radila od prvog hefta do zadnjeg zavara.