• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
@Lee Champa, jel postoji nekaj kaj ti nemaš? :)
paaaa pameti! :unsure: Kaj će mi to sve?
Još to kaj ima koječega morem razumjeti, ali kak popamti kaj sve ima i gde mu to stoji....
Pa sve je to tu negdje, ak nemrem denes najti, bum sutra!:hahah:
Ima fotografsko pamčenje, tak i mi neki drugi sijedokosi :hahah: :ROFLMAO:, ak' mi pomakneš samo par centimetara više moj radar to ne vidi i eto galame i drame :hahah: :ROFLMAO: :ppozdrav:.
O da, tak je!
Neki dan ostala mačka u radionici i srušila jednu kutiju! I sad, tko mi je švrljao i krao????????

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Vjerojatno bi i ja tak bil da imam mjesta. Ja sam onaj kad mi nekaj treba si kupim

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Nemoj, vi dva ste ionak stare prdonje koje po trgovačkim centrima fatate udovice..... gorji ste od Izija i Điđija koji su po groblju lovili....
@ZJ :hahah: :hahah: :hahah: :hahah: (y) (y) (y) (y)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,926
Našel sem! Pogon na sva četri. Kubikaža oko 3 litre! Često menja ulje i ni za regal, neg za pod štagelj! :unsure: :p
Ostali forumaši, to ni za vaše okeke!:hahah::ppozdrav: Jedino ak Muha podijeli!

Najnoviji postovi

Na vrh