A na kojem osiguraču more delati pulsno na najjakše?
Mi na poslu probali takav jasic, nit na 32A automatskima nije radil.. Nego samo na 63A rastalni nožasti
- Nazivna max struja – I1max 33A
- efektivna struja – I1eff 25,5A
A na kojem osiguraču more delati pulsno na najjakše?
Mi na poslu probali takav jasic, nit na 32A automatskima nije radil.. Nego samo na 63A rastalni nožasti
I ja 1f Einhell-a 145A (made in DDR).Ja sam nekad imal jednofaznog...
Deni ga v škrinju dok švasaš 🤭Imam aparat za varenje CO2 Technika super mig 140 turbo (tak piše na njemu). Ima 4 pozicije za varenje koje se mijenjaju na šalteru. Čim malo dulje varim odmah mi ga termoelement isključuje i onda treba dugo čekati da ga ponovno uključi. Stavil sam mu još dodatna 2 ventilatora, ali nije puno bolje. Čitam da se termoelement može prebrikati pa razmišljam kaj bi to i ja napravili jer mi bude mladost prešla u čekanju da se aparat rashladi i da mogu dalje delati. Da li bi to bilo uputno napraviti?
Moj je bil neki plavi, neko ga je isto iz Njemačke donesel.I ja 1f Einhell-a 145A (made in DDR).
Završil je kod bivšeg forumaša u Kutini...
Ko što rekoh, ja sam napravil i radilo je godinamaDa li bi to bilo uputno napraviti
Zbog aparata, čekajući da se ohladi. 😉 Najprije posediš, a onda i zbetežeš na živce.Misliš, zbog aparata?![]()