• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
A istina da u zadnje vrijeme sve što se reklamira kao "njemačka" kvaliteta je klasična kina, komu marku mi preporučujete da gledam tu kod nas da ima barem neke garancije i servisa

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,260
Fronius transtig 1700?
Samo s kablovima za elektrodu?
Kolko si spreman uopće izdvojiti?

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
668
Da meni treba samo kablovi za elektrode aparat do nekih 200A i do 4000kn planiram dati za aparat, Fronius je ipak profi i meni skup i nepotreban ne bavim se profi varenjem nego doma samo za sebe, do sad sam imao 2 ona kineza invertera po 2g mi izdrže pa bi htio nešto malo bolje da ne kupim isto takvog kineza zapakiranog u neku "marku"

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
E, ti odabereš model koji niko nema. Poslikal si mig 200. To ima samo malo drugač zgleda

Najnoviji postovi

Na vrh