Pogledaj ovdje Schweißgeräte STAHLWERK ARC 200 ST- Vollausstattung, 200,79 €.Bok, tražim neki inverter MMA aparat do nekih 200a ali da je stvarna amperaža pa sam pronašao ovo, mislim da ga nema u HR ali imam par poznanika koji bi ga mogli donesti iz njemačke, dali netko zna nešto o WELDINGER aparatim dali to vrijedi nešto ili je klasična Kina WELDINGER EW 200 professional profitauglicher Elektroden/WIG-Schweißi
Neznam kako da neide na inverteru.Odneso kolega susjedu koji je varioc,rekao je da ih bacimo u smeće.
A do tog zaključka smo i sami došli nakon što smo probali variti.
Da li si razmišljao o ovome Aparat za zavarivanje MMA-160R ja ga imam nekih 2,5-3 godine i radi bez greške, do duše ne radim ja često ali kad radim onda u 2-3 dana potrošim kutiju elektroda. Amperaža ne laže, sa 3,25 elektrodama vari na 120 ampera i vari non stop, opet, vario sam do 20 elektroda 3,25 jednu za drugom i nisam ga uspio pregriijati a cjena je...smješna no garanciju možeš kupiti do 5 godinaDa meni treba samo kablovi za elektrode aparat do nekih 200A i do 4000kn planiram dati za aparat, Fronius je ipak profi i meni skup i nepotreban ne bavim se profi varenjem nego doma samo za sebe, do sad sam imao 2 ona kineza invertera po 2g mi izdrže pa bi htio nešto malo bolje da ne kupim isto takvog kineza zapakiranog u neku "marku"
Neznam zakaj se meni čini, ali imam osječaj da ti nekog kopirašMa očem ovak nekaj da si kupim još dok mogu prije penzije.