Da li si razmišljao o ovome Aparat za zavarivanje MMA-160R ja ga imam nekih 2,5-3 godine i radi bez greške, do duše ne radim ja često ali kad radim onda u 2-3 dana potrošim kutiju elektroda. Amperaža ne laže, sa 3,25 elektrodama vari na 120 ampera i vari non stop, opet, vario sam do 20 elektroda 3,25 jednu za drugom i nisam ga uspio pregriijati a cjena je...smješna no garanciju možeš kupiti do 5 godinaDa meni treba samo kablovi za elektrode aparat do nekih 200A i do 4000kn planiram dati za aparat, Fronius je ipak profi i meni skup i nepotreban ne bavim se profi varenjem nego doma samo za sebe, do sad sam imao 2 ona kineza invertera po 2g mi izdrže pa bi htio nešto malo bolje da ne kupim isto takvog kineza zapakiranog u neku "marku"
Živ mi bio i nemoj se puno sekirati, kupuj jer bu sutra skuplje.
Neznam zakaj se meni čini, ali imam osječaj da ti nekog kopirašMa očem ovak nekaj da si kupim još dok mogu prije penzije.
Meni je 2 soma eura za nekaj kaj nebum upotrebljal bačen novac. Ili bum to koristil jednom, dvaput, možda truput.Nije ti to puno love 2soma eura, to je aparat za doma

Meni je 2 soma eura za nekaj kaj nebum upotrebljal bačen novac. Ili bum to koristil jednom, dvaput, možda truput.
Ja bi se pokril sa ta dva aparata, a zahtjevnije varove platil i prepustil ljudima koji se tim bave svaki dan jer nije baš sve samo u aparatu.
Znaš kak se veli, svaki bedak ima svoje veselje tak da ja mislim tak u vezi tvog aparata a svoje bedastoče i rasipanje novaca ne vidim![]()