• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,787
Nije ti to puno love 2soma eura, to je aparat za doma
Meni je 2 soma eura za nekaj kaj nebum upotrebljal bačen novac. Ili bum to koristil jednom, dvaput, možda truput.
Ja bi se pokril sa ta dva aparata, a zahtjevnije varove platil i prepustil ljudima koji se tim bave svaki dan jer nije baš sve samo u aparatu.

Znaš kak se veli, svaki bedak ima svoje veselje tak da ja mislim tak u vezi tvog aparata a svoje bedastoče i rasipanje novaca ne vidim ;)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni je 2 soma eura za nekaj kaj nebum upotrebljal bačen novac. Ili bum to koristil jednom, dvaput, možda truput.
Ja bi se pokril sa ta dva aparata, a zahtjevnije varove platil i prepustil ljudima koji se tim bave svaki dan jer nije baš sve samo u aparatu.

Znaš kak se veli, svaki bedak ima svoje veselje tak da ja mislim tak u vezi tvog aparata a svoje bedastoče i rasipanje novaca ne vidim ;)

Oćem reći da sad kad mogu bi si ga kupil, jer kad nebum mogel imat mogućnost onda ga nebum mogel kupit.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovaj tjedan moram odlučit kaj kupit, a ja još niš neznam, esab, lincon ili jasic.
Neznam kaj da delam sad.😏😒🙄🥴😟😫
Nebi se htel zajebat.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Imam CUT 50 (imal ga je i još jedan forumaš 🤭), ili na 50 izbacuje limitator 16A

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,262
Pasala bi i meni jedna jednofazna, al polovna makar pa da bude nešto jeftinija.. Nebi ju puno koristil pa mi se ne daje puno novaca...
Z limitatorom nemam brige, stare hiže imaju sam 35A osigurač na panceru 😅

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo i cjene aparata a opet problem kaj ga nema do 2mj za kupit. Katastrofa kaj delaju od toga.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
20221229_154638.jpg
Tražeći adekvatnu cijev sa debljom stijenokm za neke piksne, naletim na ovu na kojoj sam se igrao sa tigom.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
20230125_212904.jpg
Kad se odvrne vijak, navoj čist neostećen.
Nije kako kažu stručni varioci, a kažu nije ni kriger rekao da treba ovako.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ne izlaze "majstori" iz priručnika, nego iz razmišljanja o preblemu i iz traženja optimalnih načina, kako doskočiti problemima.
Ti više nisi samo majstor, ulaziš u kategoriju više.
Nije lako nositi se s svakodnevnim problemima u životu i biti pobjednik nad njima. Ti to sada jesi i to je prelijepo.
Bravo 👌🥂

Najnoviji postovi

Na vrh