• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,407
Danas mu je bila proba...
Poslije Varmiga mi je malo čudan (nema šaltera s položajima, nema gumba već sam štima brzinu žice) ali me iznenadilo kak lijepo namjesti brzinu, tak da uvijek luk "cvrči".
Ono kaj mi je važno, zapravo glavni razlog nabave, je da je lako prenosiv, jer za Varmiga prenesti su trebala dvojica i još sam skidal bubanj sa žicom.
Ovaj aparat ima osnovne funkcije (nije pulsni), ali ima sve kaj treba (Hot Start, Arc force, VRD, 2T,4T, brzo upeljavanje žice... ), ne trebam više drugi aparat za elektrode...
I, kaj je najvažnije, zaslon pokazuje točnu struju (uspoređeno sa strujnim kliještima); najprije namještenu, a tijekom zavarivanja stvarnu.
20241012_151635.jpg

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,227
Ve mu još nekva kolica napravi, z bocom gore pa da ga moreš v kompletu seliti po gruntu..
5 kil žica ide?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,407
Imam kolica, ali to nije praktično ak nije beton ili asfalt.
Ovak mi je zgodnije: odštekam kable, bocu i odnesem ga kam treba.
Jedino čekam da mi dobave 5m polikabel, tak da bu kompletan.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,407
Ve mu još nekva kolica napravi... .
Matija, danas sam ih sastavljal, samo radi tebe :)
20241105_154342.jpg 20241105_154417.jpg 20241105_161003.jpg 20241105_161020.jpg
Imaju par nedostataka, poglavito ovi oslonci za bocu, ali to budu riješila dva tanka vinkla i 6 šarafa.

Kolica su kupljena u Lidlu (napisal sam to već prije) za nekih 250kn.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,227
Je to je malo problem.. Mogla bi se i prehititi🤭
Al dobro je, ve je bar se na kupo 👏👏

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi