• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aparati za zavarivanje ili po domači "švasaparat"

gost1975

Član
Tu od
20 Pro 2022
Poruka
31
Na engleskom bi mi mozda bilo lakse, ali nepismenost i tvrdoglavost koja je naslijedjena i povezana sa pozudom za skucati ili stucati jednostavno ima rezultat da pusimo fore kao sa stranice koju je kolega Lee dao na razmatranje. Nhf kolega jocc, meni je ovdje bitno da u raspravi zastitimo nekog buduceg andjela prije nego sto padne.

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,774
Uzeo ovog juce, nije neka cjena pa i ne ocekujem prevec od njega, a i dok se naucim raditi s time valjda bude zaradio za bolji 160a je.
Varstroj mi se nesvidja jel je onaj mali inverter lcd krepo i isao na popravak nakon pola godine od kupnje.
Jos mi fali boca i manometar.

Prilozi

• 20250123_222404.jpg
    20250123_222404.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 6
Na vrh