Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
A si kaj gledal možda druge kakve? Landini ili Valtra? Meni su i oni lepi. Jesu oni skuplji, jeftiniji.?
Da i??Lik ima Casse Puma 155 i Belarus od 90 konja
Znam da je ovome na hatatu otišao diferencijal stavio je i sliku na fb.Joj, durat, u krivom si svijetu, imam novog zelenog pa znam o čem pričam...
Ak je samo do dobavljivosti dijelova i cijena popravka onda je najbolje uzeti nekog starijeg Zetora. Ima ih od 35 ks do 160. Za svakog po nešto. Ja sam za 15 000 kn pol svojeg 7245 promjenil 😁Moja politika.je da se treba vezati za onu marku koju budeš najbrže mogao popraviti kad stane i što prije nabaviti dijelove. Realno je za očekivati da bude svaki kad tad stao i sad je pitanje ko koga di ima da mu ga što prije složi. Ja budem definitivno ostao na CNH jer za njih imam dobrog servisera koji mi je blizu i zna ih u dušu. Želja mi je JD M 6195 ili 6210 al kad mi to stane mogu mjesec ili dva čekati novocomerc da dođu i plakat se do onda ili Claasa novijeg pa ista stvar sa Eko terrom ili Jerkovićem. Lokalno imam mehaničara za grube radove i stare rage al nedaj bože nekog kompliciranog problema.
Tak da ak si osiguran sa JD,kupi rađe nekaj starije nek da dopeljaš doma nekaj kaj niko ne bude znal složit.
Al Zetora popraviš sa šarafcigerom i batom od 2 kile... 😉 Arma izlegleda ok, al mislim da im treba još neko vrijeme da to sve skupa dorade. Naravno, onda ni cjena više ne bude ko sad...Ja sam mislil na traktor 200+ ks ili ti veći traktor na gospodarstvu novije generacije sa zapadnog tržišta. A kaj se zetora tiče,ipak bi rađe ovog armatraca jer imam fobije od Kiršove izreke 'Ako traktor onda zetor' i nikad mi se nije sviđal