Kazem, jednim djelom zbog goriva... Drugim djelom sto su filteri za gorivo malo zatureni, pa kad ti majstor prvi puta kaze da operes rezervoar na stroju, to i napravis, a nakon dva tjedna mu opet dodjes, pa te pita jesi li mjenjao filtere, ti mu kazes da nisi a on se samo nasmjesi i uzme jos 500kn...
Inace, vidio sam na sto je licila unutrasnjost PVP kad je skinuta s 549.. .sribana i puna opiljaka... kaze, nedovoljno podazivanje. Na kombajnu kako je stajao preko zime pumpa iznutra pohrdjala od vode, a drugi puta pocele poluge unutra zaglavljivati, sve razglodane...
Neka, imam 3 stroja s rotacionom PVP i za njih se bojim. za 539 mi je lako, posto PVP nije dirana od kako je doteran 1981.g. i jos uvijek najbolje prima gas od svih u selu a dogadjalo se da se nakon tri promjene ulja u motoru sjetimo da i u PVP ide ulje... tako da se i sam cudim sto joj nije nista sve ove godine.
Plavom dizelu ne vjerujem nit najmanje i iskreno, vise ga bez ulja ne tocim u nista.
Samo namoci palac i kaziprst u plavi i protrljaj prste... SKRIPE jedan o drugi. a s mojim "podmazanim" gorivom to napravi i razlika se osjeti... A to je samo litra dvotaktola na 200l plavog dizela.