vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
voda je uvjek na dnu ...
ma jok ..vjerojatno nema ..to sam ja onako usput
Oprosti ja ti opče nisam gledal da je to ekstra tema ...ja sam kontal da postam u gorivo ti ljuto .aha
haha ja se rasturi kontajuc :scratch kakve sad veze ima zaljedjivane i atf :gitarist:
Oprosti ja ti opče nisam gledal da je to ekstra tema ...ja sam kontal da postam u gorivo ti ljuto .
.
Ali osobno mislim da su ti bilo kakvi aditivi isto kak i tablete ..jedno ti leči drugo ubija ...najbolje kad ih ne treba gutati
Pratim ovu temu od početka i sad imam pitanje.
Recimo na karnistar od 20 l plavca, koliko bi smjelo ATF-a uliti?? i onda to sve skupa u traktor naliti, jel bi imalo kakvog boljeg efekta na tako malu količinu??
Imt 565 mi se isto malo zaletava dok radi u ler gasu, novi su ulošci dizni stavljeni jesenas prije berbe kukuruza, PVP nije dirana več jedno 7-9 god. kad je u potpunosti reparirana sa svim novim dijelovima.
ja sam cito na automobilskom forumu da je autu sigurno bolje radit na atf nego na ovu nasu naftu,i dosta ih kazu da su direktno na infuziju spajali atf,a posle i u rezervar nasuli atf
znaci po tome na 20L bi se sigurno smjela nasut litra,al ja nebih nasuo,ja bih mozda na 20L nasuo jedno 0.3-0.5L atfa
i za auta kazu da se osjeti velika razlika i u vuci i u radu motora
ja sam tak cuo i bas sam zato i otvorio temu posto je i mene zanimalo
Pratim ovu temu od početka i sad imam pitanje.
Recimo na karnistar od 20 l plavca, koliko bi smjelo ATF-a uliti?? i onda to sve skupa u traktor naliti, jel bi imalo kakvog boljeg efekta na tako malu količinu??
Imt 565 mi se isto malo zaletava dok radi u ler gasu, novi su ulošci dizni stavljeni jesenas prije berbe kukuruza, PVP nije dirana več jedno 7-9 god. kad je u potpunosti reparirana sa svim novim dijelovima.
hm, kada već govorite o dodavanju ulja u gorivo......
što bi bilo kada bi se rabljeno ulje iz kartera sipalo u gorivo i vozilo na njega, u mješavini sa plavim dizelom???? uz uvijet da se ulje dobro profiltrira.....?????