Onda znaš koja je tarifa ak te ide vagat. Kila x km x ojri. I isključen si iz prometa,tj. po tablice si peš na murju. Onda ispadne isplativije platiti kamion za prevoz.Ovako... položio sam sa A, B, C i E kategorije
Svakom je na izboru šta će da izabere u životu. Ja ću se samo osvrnuti na dio komentara o neželjenim posledicama. Neželjene posledice nisu policija, to se lako riješi baš kako si i naveo ili jos lakše.. Postoji nešto drugo o kojem bi ja dao komentar. Polisa osiguranja auta pokriva i laku prikolicu do 750kg. Nekad se može (podvuči) i veći teret ako to vizuelno ne pravi problem ??. Ako se u pravnom smislu bude utvrđivala stvarna činjenica, recimo prilikom saobraćajne nezgode u kojoj je odgovorno za nezgodu, vozilo koje je vuklo prikolicu, osiguranje koje pokriva štetu( da bi sebe zaštitili i izbjegli nadoknadu) će zatražiti detaljan uvid u stanje. Ako se na osnovu policijskog zapusnika ili ovlaštenog lica osiguravajuće kuće, utvdi da to nije ta vrsta vozila ( laka do 750 kg), nemaju obavezu nadoknade štete , uz obrazloženje da ima više propusta ( teret vozila, način zaustavljanja, broj osovina ..) Znači vozač mora da isplati novčano svu pričinjenu stetu koja nekad može biti i više hiljada eurića.Ovako... položio sam sa A, B, C i E kategorije. Ne pada mi na pamet kupovat prikolicu E kategorije da plaćam svake godine registraciju 100 eura za to što koristim prikolicu 5 puta godišnje.
Registrirana je na 750kg.
Iskreno, živo mi se jebe za goveđe Briselske EU zakone i norme.
Radije ću platit prekršajnu kaznu policiji nego poštovat takve goveđe zakone.
Bitno mi je da mogu prevesti da se prikolica ne raspadne i da ne ovisim o ničijoj milosti.
Mislim da je dvoosovinska prikolica jedino razumno rješenje za ovo što meni treba.