• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Možda glupo pitanje,ali dal se kompresor stalno sam uključuje i isključuje? Naravno,kad je klima uključena.
Kad radi na leru čujem izvana stalno neko kliktanje...
Da ponekad se uključuje pa isključuje kompresor. Nekada neće ni da sluša komande da se pojavi pahuljica. Plin je kontroliran i nije do plina. Majstor može tek u petak.
Audi 100 94. g. TDI

Sent from my XT1092 using Tapatalk

Posljednje uređivanje:

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
E milane ovo su protekt iz gradića kraj vg.
Brzina 240km/h zimske ili ljetne 1 god. garancije.
Michelinova i good yare licenca.
Gume su mrak.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

Treba imat muda pa stisnut gas prek 2 glave sa protektiranim gumama.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Treba imat muda pa stisnut gas prek 2 glave sa protektiranim gumama.
Zakaj ne?
Rade se istim procesom ko i svaka nova guma,vulkanizacija na 160-175°C.

Ja ih vozim drugu sezonu po ljetu i jako sam oduševljen koliko dobro drži po slinavom i mokrom asfaltu.

Frend je na jednima napravil 40000km i izlizal ih je do graničnika za dubinu ripne.
to ti valda govori koliko je dobra i prava guma a ne ovi neki proizvođači kaj mečeju raznorazne materijale pa na 40000km još imaju ripnu ko nove,a s boka počnu pucat...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja ih vozim drugu sezonu po ljetu i jako sam oduševljen koliko dobro drži po slinavom i mokrom asfaltu.

Ti misliš da je to zato kaj je to protektorica ??

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Kompresor se isključi kad postigne ali ako stalno pali gasi moguće da fali plina. Kad je bio kontroliran zadnji put?

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

nebi se smio palit/gasit sam osim ak nešto ne štima ( vjerojatno je manjak plina)

Velim,kad sam vani kraj motora,čujem klik svakih desetak sekundi. Bit će najbolje da dam pregledati nivo plina,makar zasad klima radi savršeno...
Ja u ovih godinu i pol nisam kontrolirao ništa...

Kod automatske klime je svašta moguće. Zavisno o tome kak je izvedena upravljačka logika.

O kojem modelu auta je riječ?

Traktor je u pitanju,ali sad sam se sjetio kad sam vidio da raspravljate o klimama...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ručna je najvjerojatnije, Zetor je u pitanju.
Onda ipak provjeri plin.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@Ivan Kc zasto ne nazoves u Bosnu i tamo rijesis veliki servis upola jeftinije ces proc!!
@Zetorboy stavi protekt na mecu i ja cu testirat kolko god moze meca tolko cu ja vozit ako se sta desi kupim ti novu mecu:(nod)::(nod):

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Castrolovo ulje i filter ti je kod mene 250... bez ruku, ja majstora ne plačam, a vi lepo idite po trgovimana i ovlaštenim servisima pa nek vas deru a dajem glavu da nisu bolji majstori od mog :(y):

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051

Ti misliš da je to zato kaj je to protektorica ??
Nema to veze kaj je protektirana nego zato kaj dobiva jako dobru smjesu gume koju vulkanizira na rabljenu,staru do 3 god.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Neznam za konzum, ali ulja iz Metroa se ne razlikuju od (iste vrste i tipa) ulja iz trgovina auto dijelovima, osim po cijeni.
Ja tam kupujem Total Quartz 9000 za nekih 200-tinjak kn kanta.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Čudno da se uvijek castrol,shell,elf i valvoline uvijek povlače po šoping centrima,dok seleniju,motul,aral,silkolene...nisam videl?
Tino kaj tebe pere?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Zato jer su to kao neke poznatije marke pa se ljudi love za iste, a ako želiš ostale navedene odeš u auto dijelove i kupiš.

Najnoviji postovi

Na vrh