Muha, tebi nisu, ali auto u garanciji nemre slagati netko doma.
Pogotovo ak je na lizingu ili u vlasništvu banke (kredit).
Šasija je kamionska i ne ravna se na takvim autima (znam po onoj mojoj). Kaj netko napravi u fušu i proda nekom dalje...je posel za sud.
Pustimo banku i lizing, onda ga nebi mogel ni prodati ili nebi u oglasniku završiti stigel.
Hočeš reči ako ga privatnik (nisam baš ni na fušera mislil) složi, nebu više garancije?
To je svjestan svatko ko bi ga kupil i prihvača taj rizik. Mada, kad se dobro složi ni ovi u servisu ne budu skužili, a nebu se to baš tak ni pokvarilo dok je pod garancijom.
Napisal je ćovjek da su kileri cijeli, ti tvrdiš da je gore kamionska šasija. Pa nemre se takva šasija na tak malom udarcu samo tak popigati.
Kod tebe je ipak puno drugačije izgledalo, jel tak? A neznam jel znaš kak i gdje je dalje to završilo.
Ti si se puno puta čudil ko puran glisti kad si neke moje fore videl( naprimjer kak zapamtim gdje koji šaraf dojde), a tak sam se i ja čudil kad sam gledal neke druge majstore bez škole koja čuda rade od hrpe lima. Prave majstorske fore.
Ovo kaj ti veliš da je posel za sud bi ja prije rekel da je neko pošteno naplatil svoje znanje i zaradil koricu kruha.
Posel za sud je da taj auto cijeli novi košta 200 hiljada a šasija 150 hiljada.