uf..nadam se bu ovo pročitala moja susjeda i kopletni klafeže foruma :icon_pray:
a ti si zaradil đambo pociju kod čingača prvi put kad si u ZG
ipak drugi put
Znači sutra, ja bi ipak radije protvanj štruklja pa makar susjeda razvlačila tjesto.
Kaj ti je tu čudno? Državu su rasprodali, podobnima podijelili i sad su im samo nameti ostali. Ovce su tu da se šišaju!Sutra žice s pinjona idu dole ili papirić pod okidač. Stvarno nas tjeraju da budemo lopovi.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=923361
Oooo da je samo on u pitanje nama bi cvjetale ruže, tekli med i mljeko! 99% ih uvijek radi protiv naroda za svoju osobnu korist, bez obzira na pripadnost stranci, ali da neidemo dalje u off........kaj rasprodali, onaj Jaskanski gelipter preselio je ministarstvo u frendovu zgradu ( glass tower centar ) a to sigurno niš ne košta.....
tih 500 kuna nije "porez" nego dio cestarine koju nisi platio( ako imaš auto na plin) a ugrađena je u cjeni benzina i nafte ...mislim da na taj način "bolje prolaziš" od benzinašaMene samo zanima kada banda misli ozbiljno smanjiti ili komplet ukinuti onu lopovsku naknadu od 500kn za aute koji voze na plin (eko prihvatljivo gorivo) na uštrb benge i nafte koji nisu eko prihvatljivi a nemaju tu naknadu?