ja sam više kilomeri napravi držeč volan nogama nego rukama
uf..nadam se bu ovo pročitala moja susjeda i kopletni klafeže foruma :icon_pray:Da te ne poznam i da nemaš među nogama kaj imaš ..... povjeroval bi ti.
ne bi se složil , ja za sebe znam da sam loš šofer , i zna mi krepat auto na semoforuStvar je vrlo jednostavna, ili jesi za volan ili nisi, nema tu neke velike matematike. Ima puno ljudi koji voze a neznaju vozit i ti su naj veća opasnost na cesti, tipa dok ti zakoči jer je zeleno busnulo na semaforu, a crveno se pali tek za 10sec pa ti 30litri gulaša završi pod nogama ili neznaju pravilo desnog ili ne poznaju prometnog policajca...., uffff mogel bi se raspisati, mada sam i ja daleko od savršenog
Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk
Nebi se složil. Skiro svi današnji auti krepavaju na semaforu... :ne bi se složil , ja za sebe znam da sam loš šofer , i zna mi krepat auto na semoforuoglas
Znači sutra, ja bi ipak radije protvanj štruklja pa makar susjeda razvlačila tjesto.uf..nadam se bu ovo pročitala moja susjeda i kopletni klafeže foruma :icon_pray:
a ti si zaradil đambo pociju kod čingača prvi put kad si u ZG
Malo proba tempomata :icon_smile:
I prije neg me opet napadnete zbog mobitela u autu, slikano je na zatvorenoj cesti di nema nikakvog prometa angel):