1.8T su po meni suup motori. Samo sam hvala cuo od vlasnika, a suup perfomanse imaju za kubikazu. 12-13l, a ja miss da moj trosi puno :O
Ako kazete tako nemam dvojba TB samo
TDI i JTDI mog starega ne zanimaju, a u njega je kesa tako da nista nmgu tu napraviti,,, iako bi ja volio TDI radi potrosnje kad god vozim auto i moram tociti bankrotiram s ovim trenutacnim, ali eto nista od dizela. Sad opet šparati za zatvaranje financijske konstrukcije.
Ne želim se svađati, ali imam kuci 1.6 benzinca i po mom iskustvu motor me taj nikad ni izdao ni nista, ali sto se tice potrosnje i konjice, niti smrdi, niti mirisi! Znaci najslabiji auto trenutno mi ima 1.6 NA , 98ks... a trosi ko vec 2.0 NA
odan motor, ali ovako ni tamo ni vamo. No sto se tice vasega 1.6 TDI, suup motorcic ako ga ne stedis, inace u kompaniji su bila 3 polica sa 1.6 TDI te sve je ok bilo dok pojedinci nisu štedili gas i vozili ih skoro pa na leru gasu, na 2 od 3 je otislo nekaj sa dekompresijom :/ a ovaj 3 je imao problema sa nekim filterom i sondom, nezz kaj tocno bilo.
U kratko 1.6 TDI od mali autica radi gromove, ali sto kolege kazu na svim dizelim dns te EURO norme su pretjerane i zakomplicirali zivot od vlasnika pa do servisera
Kolega mi uvezao BMW 530d konstantni problemi sa pdf(miss da se tako zove) filterom. Krenula nas ekologija ubijati i to financijski, da na dodam da nam draga nasa EU ogranicila snagu usisavaca. Uskoro bude i euro norma za bicikle kako je krenulo.
peace out
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk