• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
To je ništa, ja sam na njuškalu stavio plug i za 30 dani =oko 130kn o_O ono jbt, da ga prodam treba par mjeseci, a svaki mjesec ti izbi 1xx kuna :/
Ja sam stavio oglas pod rezerve djelove pa ga vise ne placam, sad je samo pitanje vremena kada ce ga maknuti [emoji14]

Sto se tice felga, ja sam ove godine na Legacy-u zimske alu felge ispjeskario i obojao (tj. majstori sve) i zadovoljan sam :) No na kraju racunica je bila da sam za iznos PDV-a jeftinije prosao, nego da sam nove kupio :S No ajd 5 godina miran, pa nove felge ili el. biciklo xD

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
Ma miss da se to plastificiranje jedino na čeličnim isplati, a na alu teško.
alu ne hrđaju, a po ljeti na suncu traju kratko. Jedino kao dodatna zaštita od kamencica, ali i oni poderu sve.
Ja sam svoje dao nakon bojanja posebnim lakom 3 puta jos preci, sad mi se cak i malo prejako svjetle xD No i to skupo veselje kratko traje :(

Tino, meni se te felge cine ok, ako nemas potrebu za bojanjem odustani. Ja sam imao samo zajebancije oko toga, jednom da skine gume, drugom na pjeskarenje i trecem na bojanje pa nazad 1.-om :O
Isao sam u Zg di su mi sve mogli jedni napraviti, ali su me odbili (ili cekat 3-4 tjedna) jer je sezona mjenjanja guma i nikom se neda zezat s tim + sad kao hladno je?!

Imao sam želju kljesta od diskova obojati, tj. obnoviti boju, ali nakon ovoliko zezancije ne pada mi ni na pamet!

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Jel taj majstor krki,vozi li c3 i kak racuna?

daaa.... :)
poznaješ ga??
meni je za sve 4 računao 700 kn...
ali su bile oštečene pa je bilo i popravka

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
319
Taj decko ima na audi forumu temu gdje objavljuje svoje radove pa mozete vidjeti kako radi..meni je rekao za sve 4 felge isto oko 700kn

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
15267924_556439877887127_2489175168839734719_n.jpg

15349800_556440084553773_7211812039875927183_n.jpg

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Cuvaj se Tino passata u krivinima pogotovo sad u ovo doba godine i jos pogotovo karavana :eek::

mranderson

Član
Tu od
26 Ruj 2016
Poruka
135
Moram kupiti akumulator za TDI motor. Da čujem preporuke, savjete?
Ovaj iz Tokića, koji je trenutno 'unutra', made in Italy, je da ne velim za kaj, još je kakti pod garancijom, 25.8.2015 a ne 'zdrži' niti 24 sata!

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Odes u ovlasteni uzmes original akku i to je to. Exide je inace pod originalom. Cijena nije puno veca od tople i toga. Topla jedino ona s 3 god garancije onda nema brige ta ce durat

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Imao sam priliku pjeskariti original fiat alu plastificirane felge i to na sačmu. Bile su grozne, jako orubane i korodirani aluminij na mjestima. Čelične felge očisti za 15 min. a ove smo pjeskarili možda sat i pol ali su poslije bile ko nove, bome tko ih pjeskari na pjesak nađe si posla.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,286
Gdi vi tu hrđu vidite? Auto je prljav samo :(doh):

Turbina se ne čuje, za sad

MF158

Član
Tu od
30 Pro 2011
Poruka
235
Turbina će ti se naljpše čut ako maknes katalizator i dpf filter a auto neće bit preglasan:D:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Nije važno čiji je akumulator, gledajte samo da je čim kraće vrijeme od proizvodnje do ugradnje.
Zato ja kupujem akumulatore od jednog malog lokalnog proizvođača.
Zadnji je trajal 7...8 godina, a stajal je više od pol godine nekorišten (dok smo delali generalku).
Njegve akumulatore imam na dva vozila i nemam primjedbi.

Najnoviji postovi

Na vrh