Danas idem na probnu vožnju volva v40 cc, nmgu čekati više novu imprezu, ako bude ispunio ocekivanja ulazi u uži izbor, ako premasi ocekivanja mozda se naruci odmah.
Sad rekli su da dođem tad i tad, samo nisu odg jel imaju bas model sa tim motorom :/ Gledam T4 AWD, 190Ks i 320Nm sa 8-stupanjskim DSG. Sad znam da su volvici kvalitetni auti(bar su bili?), ali jel ko imao iskustva sa njihovim automatikom (geratronicom) i taj 2.0 turbak jel to njihov motor ili su uzeli od nekoga? Potrošnja, jel mogu očekivati bar napisano + pol još toga ili ide još gore?
p.s. vi koji ste uvezli aute, je se to isplati? Gledam cijene, prije 3 godine sam mogao za te pare uzeti BMW 3 sa 2.0xi motorom i Mperformenc paketom, a dns uz PDV od 25% + PPMV(glupi smo kaj se ne bunimo na ovu budalaštinu) nmgu dobit ni Mercedes A klasu, a kamoli 3 -_-
Kod mene ima dosta audia A4 i BMW 3, ali to su ljušture, ono lip auto sa 2.0TDI ili 318d motorima, a od opreme nema ništa. Meni tako nešto nema smisla, auto da se kur***, bolje klasu ispod pa opremiti ga kako spada.
Nezz za Vas, ali meni bi stvarno dobro dosao auto sa adaptivnim tempomatom, senzorima za mrtvi kut, automatskim kocenjem i takvim stvarcicama, em što mi pojednostaviti život, em kaj sam ja sigurniji, a i drugi oko auta.
Sry na dužini, molim iskustva sa volvičima
hvala!
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk