400 kila kn dat za Švedsku Ladu na bazi Focusa moraš bit malo ozbiljniji slučaj...Da je bar samo 200t [emoji2]
1.ponuda:
- sa svom opremom koju sam želio
=374 590,00kn (od toga PDV 65 670,50kn, a PPMV 46 238,20, tj. 17.60%)
2. ponuda:
- izbacio sam sve kaj ne bi koristio bar 3x tjedno, tj. stvarno osnovne stvari
=320 633,70kn
Znači na tog maloga kompakta, koji je rađen na platformi ford focusa platim državi 47,60% :mur: :frown:
Jučer sam 3 sata proučavao zakon za PPMV i mogu reći da je glupost na km2, ono ima stavka koje se skoro pa 2x puta obeačunavaju za istu stvar!
A sad moje pitanje nakon detaljnoga čitanja, znaći prošla vlada je digla cijene za ekologiju i druge gluposti ne tehničkom OK, ali zkj bi mi trebali platit prilikom kupnje auta PPMV(koji je kao ekološki porez i na Co2) te opet svake godine plačati na tehničkom Co2, realno gledano jedno bi se trebalo ukinuti, duplo oporezivanje? think):
Malo si zeznuo tečaj. Po mojoj procjeni preko 100 000 kn.Ja sam probal izračunati koliko bi taj auto došao u Alberti ali ga nemaju ovdje u ponudi već V60CC i ovo je finalna cijena na cestu sa svom mogučom dodatnom opremom koja se može ovdje uzeti za njega
To je u kunama cca 343 030, hebem ti sve i državi i glupim političarima, kak im nije jasno da su cijene normalne ljudi bi više kupovali aute samim time bilo bi više auto salona, više zaposlenih, dobivali bi više od poreza itd. i na kraju bi vjerojatno ukupna korist države bila veća nego s ovim pljačaškaškim nametima.
Sreća kaj se ne vozim po tim cestama. Jao onima koji moraju :mur:Ko betlehem :icon_cool:
Malo si zeznuo tečaj. Po mojoj procjeni preko 100 000 kn.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Ups, nisam baš dobro bio upučen.Kanadski dolar je u pitanju a ne USA a on je po srednjem tečaju hnb 5,38 kn
http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-e-klasa-220-d-model-avantgarde-oglas-21339229
Ne volim polovne aute ali uz takve cijene novih prije bi ovako nesto uzeo. Uz uvjet da nije razbijen bio.
Tebi ne. A onima koji se moraju voziti prema tebi?Nemoj biti pekmezast, to uopće ne smeta za oči...
Obratite pozornost na to da Marieto traži auto s 4x4 pogonom.