jedva živ ostao, imao sam izbora oko kupovine i svega, a sad na žalost nemam nista... :/
dns ga odpeljao majstoru da malo pokrpa i proba ga u vozno stanje staviti, bar da 2-3. mj izdrži :/
Marieto, koliko kilometri mislite raditi godisnje kad bi dali 50 hiljada eura za auto?
Jel se to moze u ovo vrijeme zaraditi na poljoprivredi za auto?
Ko je spomenio 50t€, i da ih imam ne bi dao toliko za auto :O osim za STI, ali on je 55t€
Ovo kaj sam pisao su ponude koje sam dobio, a moj max za auto je puno manji... da je to cijena nekog auto ok, ali nije to je haračina od ove države, e tu iz principa ne bi kupio auto...., no sad sam u p*m*.
Dizel ne dolazi u obzir kod mene, em zbog osobne preferencije, em zbog zima. Polovni isto nikako, par puta se opekao i nikad vise :/ niko ne prodaje dobro auto staro 2 godine..., prije par mjeseci sam naisao na žensku osvojila BMW X3 i prodavala ga..., sad mi žao kaj nisam uzeo
Ukratko gledam sad BMW X1, MERC A klasa, Volvo V40...pa cak i WV Tiguanu, ali to je WV( ne pljujem po marki, nego ne volim mentalitet ljudi koji ga voze u mojem mjestu, balkanosi i WV Bog), Mazda CX-5, pa cak za te pare mogu kupiti i ford focus RS(ali nije to moj đir, unutrašnjost katastrofa), Svidio mi se Honda Tayp R, ali nema AWD
pa cak gledam i Suzuki Vitara XD
Znam da sam sad nabroja ironican izbor auta, SUV i razlika u cijeni... no ni sam sad nezzz kaj i kako :/
Imam svoje želje, drugi imaju svoje, ali na kraju izgleda da se bude sve jos jednom razgledalo, zatražile ponude sa skromnom opremom, te najbolje za novce uzelo :S
Eto ako sam kaj u ovem rangu sa benzinom i AWD-om izostavio napisite... lp.