Bio sam u salonima svih tih nabrojani auti, test vožnje samo volva i infinitiv napravio.
Sadašnje stanje;
-GLA, možda otpadne izašao je novi redizajn koji izgleda sa spreda ko X1, a odozada ko Q3.
-BMW X1, izvana ok, iako ne volim taj kockasti izgled. Unutra mi nije opće ljep, matrijali i konzola je nabacana... + Xdrive je glupost po meni, on ima stalni prednji pogon, a na zadnju osovinu prebacuje 100% , znaci vozis imas prednji pogon, a kad prokliže prednji kraj on šalje svu snagu iza, uz to to je sustav koji ne pazi da u bananu upaneš, nego kad si vec u banani da te izvadi.
V40, jako stabilan auto, izvana ljep, ali iznutra ružan...
Pogledao Infinitiv Q30 sport, auto je izvana ok, iznutra je ljepši od GLA, X1 i V40 (da se grrmanofili ne uvrijede, to je samo moje mišljenje) znaci unutarnji dizajn na 1. daje ono WOW efekt, stvarno jako ljepo auto i ugodno za biti, izvana ima čudan dizajn, no prolazi.
Znaci platforma A klase, mercedes motor, automatik, ovjes, pa i jos neki dijelovi.
Sad daju mi jako dobar popus i dali bi mi za oštečenu imprezu 10t kn, sa čime se popust povećava.
Zasad Q30S>V40>GLA>X1
RAV4 gledao i onaj prednji kraj i da sam sljep ne bi mogao gledati :/ Vitaru budem u 2. mj pogledao, kada cu ove ostale probne vožnje napraviti
Sad daj mi recite nigdje nmgu naci nesto posebno o infinitiv marci.. znam da je 7-8 god tek dostupna u europi, osnovana 1988. god, Nissanov luksuzniji brend ko Toyota-Lexus.... Paprene cijene za EU tržište.. itd... znam da u EU nisu bas popularni, ali prodaje se nekaj..
Je li ko imao koji, pouzdanost, opće mišljenje?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk