Pa da. Stvarno. Jake su mlaznice i tekućina i ppjena ju odmah zapacka. Stvarno nemas nikad nimalo cist auto.Moj komentar se odnosio na ono " zasere haubu"
Radi rasipanja svjetla "prema nebu" i zasljepljivanja onih iz suprotnog smjera.Zbog ceg treba pranje farova i mene zanima?
Nekada davno sam mislio da isključivo zbog snijega i mećava. Jer klasični halogeni far poprilično grije i topi snijeg dok je xenon u odnosu na klasični far u principu hladan. I tu sam mislio da je to glavni razlog. To ispada nije glavni razlog, ali svakako ima temelja i logike.Zbog ceg treba pranje farova i mene zanima?
Nisam rekel da bljeskalice nemaju jači svjetlosni tok, već nemaju reprodukciju boja kao halogeno svjetlo i da je zato svjetlo lošije.N...Ispravan xenonski far i takva žarulja jednostavno zbog tehnologije i svega ostaloga isporučuju oko 1000 lumena više nego klasični halogeni far. I jednostavno ne može biti i nije istina da klasični far svijetli najbolje...
http://www.njuskalo.hr/farovi-svjetla/led-h4-oglas-21491597 jel bi ovo dobro svetlilo na zetorovim farovima, kratko/dugo? Nekužim se baš u te llm i jakosti šta s čim ide.. mora biti bolje od ovih R2 u svakom slučaju
Puno je jača mlaznica za far.cek, ja sad ne kontam to oko svijetla LED i xenova nisu slicni? Koji je bolji sad?
Meni se na neki auti nudi Xenova, a na drugi neki LED?
p.s. ozb pitam jel taj mlaz tako jak ili prska ko i vjetrobranske mlaznice?
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ne razumijem sada termin reprodukcije boja. Mislis li na klasicnu toplinu svjetla i samim time reprodukciju boja ili na nesto drugo?Nisam rekel da bljeskalice nemaju jači svjetlosni tok, već nemaju reprodukciju boja kao halogeno svjetlo i da je zato svjetlo lošije.
I da svakako puno više blješte vozaču iz suprotnog smjera, pogotovo po kiši.