vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
SDI je i dalje zakon
samo treba znati računati, jer sve je u novcima
SDI je i dalje zakon
Da je najobičniji bil bi samo DSdi je najobicniji dizel.
Bluemotion motor (BLS), smeće nad smećem... Zaobilazi to
Niti jedna petica nema start stop... a ovo za gume, duže brzine i spušten auto su gluposti malo žešće... drž se ti zetora rađe
Start stop sustav se počeo ugrađivat u vozila u zadnjih možda 5-7 godina i to većinom u vozila više klase.
Vjerojatno za start stop misliš na onu tipku gdje se auto pali i gasi, to nije to.
Taj sustav vozilo prilikom svakog zaustavljanja gasi (semafor i sl .) a kod kretanja se motor ponovno na neki način sam pali.
Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk
U pravilu takva vozila imaju u startu ugrađen jači akumulator i alnaser, očito ni to nije dovoljno.To imam na Corsi,motor se pali pritiskom kvacila ili na tipki start/stop.Znas koliko je korisno kad je u auto star dvije godine stavljen novi akumulator.wasntme): Srecom pa se to da iskljucit na tipku.
Svakodnevno se družim sa ljudima koji se kuže ipak malo više u vw od tebe, točnije baš u peticu... I samo mi reci jel si popravljal kojeg golfa ili vioziš samo tog jednog pa na temelju njega veliš da je to dobar auto? Jer praksa je pokazala suprotno. A seronjom si me nazval sad i nikad više, da se razumijemo.
Drugi problem je što nam je prblem dat 100eur za kanister kvalitetnog ulja i kupit kvalitetne filtere uz to.