Kad ti više ne bude radio S/S sistem onda znaš da je baterija za zamjenuLako cu ja za njegv auto, nego sta cu sa svojima audia a4, 2010, 2.0 tdi, po servisnoj knjizi jos je u njemu tvornciki akumulator, auto je start stop (gasi se pri zaustavljanju) Vilio bih izbjeci neugodnosti sa autom, pa piitam d li je bolje zamjeniti bateriju priije nego dotraje do kraja ilii cekati potpuni otkaz. kako zamjeniti u prvoj odnosno drugoj varijanti. Mogu li to sam zamjeniti.
odkodiraj to sranje čim prije, produžit će ti se vijek amumulatora bar za 3 god.Lako cu ja za njegv auto, nego sta cu sa svojima audia a4, 2010, 2.0 tdi, po servisnoj knjizi jos je u njemu tvornciki akumulator, auto je start stop (gasi se pri zaustavljanju) Vilio bih izbjeci neugodnosti sa autom, pa piitam d li je bolje zamjeniti bateriju priije nego dotraje do kraja ilii cekati potpuni otkaz. kako zamjeniti u prvoj odnosno drugoj varijanti. Mogu li to sam zamjeniti.
koja slucjanost, upravo juce mi prestao da radi strat stop, e sad koliko imam vrmena da zamjenim akku i kakoKad ti više ne bude radio S/S sistem onda znaš da je baterija za zamjenu