• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nisi jedini.
Ne volim Francuze ali to mi je bila lepa jurilica

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
I daleko je Citrač dogural s tim svojim ovjesom na visokoj klasi.
Da je udoban skoro svaki Francuz tu nema govora

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Vozim citrace vec nekih 25let,dosta hidraulicari sam imel kao i dosta storiji i lijepih trenutaka,BX, 3xXM,Xantia,C5 no sada samo piksac jer mi novi C5 nije sjeo.Ima ga sin,no auto jest ko tenk,siguran i dobro lezi al je skucen u odnosu na prijasnje,manja stakla ,siri stok,nepreglednij pogled,stvarno je skucen. :cry:

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Jutros mi je auto nakon 10 km voznje izzbacio vecinu ulja.Kad sam izvuko sipku ulja i tu je izlazilo ulje.Je moguce da se smrzlo nesto u odusku, temperatura je bila -10.

Prilozi

• 20210213_141948.jpg
    20210213_141948.jpg
    31.6 KB · Pregleda: 24

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
I još kak se smrzne na benzincu koji se slabo vozi pa se šmrklji naprave u povratu uljnih para.
Imal sam slučaj na takvom motoru da se smrzlo.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kondenzacija se stvara najviše zbog lošeg ulja, kratkih relacija vožnje i neispravnog termostata.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ali kad motoru začepis pluča (odušak) negde mora izbiti jer nema kud disati.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Motor ne trosi ulje , izvana suh ,prije 50000 sređena glava, antfriz cist i miruje u posudi,crijeva mekana,ulje redovito mijenjano, na cepu ima malo bijelog ali oduvjek. Koristim total 10/40

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Taj i 1,4 vole stvarati kondenzat pa je vjerojatno Muhina teorija točna, zašto si sređivao glavu i jesi li je ravnao?

Najnoviji postovi

Na vrh