Unaprijed sam siguran da ne budeš zadovoljan s mojim odgovorom.
Dakle radi se o Golfu 5. Iza njega su izašli i pušteni u prodaju modeli 6, 7 i 8. Tvornici VW je bitno da trajnost ugrađenih sklopova izdrži predviđeni vijek trajanja za održanje jamstva i od modela, do modela, na nekakvu "srednju" eksploatacijsku kilometražu. Oni bi tebi i meni i svima nama rekli: zašto bi naš auto trajao 15 godina bez kvara, vi tada nikada ne bi kupili drugi, za koga bi mi onda proizvodili nove automobile.
Copy paste:
jedan mikroprekidač ne odrađuje zbog lufta u plastičnoj osovinici.
Postavim komadić plastike da smanjim luft i namontiram sve i probao deset puta i sve radi završetak copy paste.
Prvo ti si sretnik koji ima znanja, alata i dobre volje, da takav kvar sam sebi pokuša popraviti; majstorima u ovlaštenim radionicama se ne bi isplatilo tako eksperimentirati, kako bi oni za svoj posao mušteriji mogli garantirati.
Najbolje je i najjeftinije kupiti i ugraditi novu bravu.
(I ja sam sebi po potrebi odradim takve zahvate, ali ih ne bi preporučio svima, iz bezbroj razloga.)
Audi 80 ti ima jednake kvalitete i izdržljivosti komponente od kojih je napravljen kao i Golf. Učestalost korištenja diktira istrošenost, ništa drugo.