Rekel je moj balavec kaj se devedesetih proizvelo to je to. Ove sve dalje je ko nekad Fičeki, nakon deset let otpis ili nek se sirotinja veseli kaj ima "novi" auto.Golf 4 je izgleda zadnji model koji se pravio dosta kvalitetno, a i druge marke auta isto do tog nekog godišta 2003 ,2004.
Probaj skinut prednji ili zadnji branik, onda napiši kak sve ide da ne strgaš😉Kvaliteta je oslabila ali tu i tamo se nađe iznimka. Ja sam uzeo w203 redizajn, i to s razlogom koji se pokazao kao ključan. Taj auto ima jednu veću nazovimo manu, a to je manjak prostora. U ostalom se više manje može nositi s 10 godina mlađim autima. Cestu drži kao da je na tračnicama. Udobnost, ergonomije i izolacija su takvi da možeš cijeli dan provest u autu. Motor kao u autobusu, možeš bez gasa voziti u kojoj god hoćeš brzini (200 cdi, 122ks, 6brzina). Sve plastike i tapecirunzi na šaraf tako da možeš cijeli auto 10 puta rastavit i sastavit da ništa ne strgaš. Sve komande idealne i praktične za korištenje. Tapecirunzi se ne odlijepljuju. Volan izravan kao na sportskom autu. Itd itd
Bolje da su tvoju tandemku prebrtvili pa bi imal novu...Od limarije samo prednji blatobrani, od ostalih kvarova senzori brzine zadnjih kotača, i slinila tandem pumpa pa su mi zamijenili dok su mi kvačilo radili jer su imali polovnu ispravnu, u 6 godina vožnje. Kvačilo ne brojim kao kvar.
Uvoz Njemačka inače.