• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
I rekel sam mehaničarima da probaju stavit svečice SUPER BOSNA, odma su paf ostali, vidiju da kužim puno toga i pitali me jel imam koju doma, reko imam punu vrećicu starih, kasnije buju došli po njih,
Imaš kratki navoj?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Te od figuara me zanimaju.
Ako hočeš prodati ja sam kupac za sve kaj imaš. Nebitno jel su nove ili rabljene

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Zna muha kaj valja. Super bosna najbolja za tomos agregate 😎
Da, ali ne današnja.
Naletel sam lani na Jakuševcu na zapakirani paket Bosne F65 i još je žena imala dve van paketa.
Taj zapakurani paket ljubomorno čuvam i nedam dirati.
One dve voze od onda bez greške. Jedna na cestovnom, a jedna na šumskom.
A u međuvremenu sam kupil u dučanu nove Bosne svih mogučih oznaka i nijedna nije dugo vozila. Neka koji dan, a neka samo koji kilometar..

Posljednje uređivanje:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Još su današnje nove bosne bolje nego ngk, denso il nedaj bože champion. Na tomosu jednostavno ne valjaju..
Prije puta na more sam v apn del novu ngk br7hs, crkla mi je u novom vinodolskom poslje tankanja, onda pod sicom zvadil staru bosnu f80 koju sam prije vozil, i z njom sam se vozil po crikvenici i još doma došel. I još se doma vozim 💪💪

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Dečki, a kak to svječica crkne? Kaj se dogodo z njom?
Ne znam, pa pitam, jer je na pili ista 25 let, a na autu se mijenjaju nakon 100t km (znači oko 2000 sati).

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Znam, o tima s imenima mi ne pričaj. To ne valja ništ.
Zato i skupljam stare i gde god naletim ne pitam kaj kosta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Dečki, a kak to svječica crkne? Kaj se dogodo z njom?
Ne znam, pa pitam, jer je na pili ista 25 let, a na autu se mijenjaju nakon 100t km (znači oko 2000 sati).
Nemreš uspoređivati motorke i aute s Tomosima. Dugi i ultra kratki navoj.
Tomos je danas rijetka makina koja ima svječicu kratki navoj ;)

Snalazili smo se mi svakak i pripasivali ove koje ti spominješ kad nismo imali zaliha.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,263
Probije bi se bolje moglo reči.. Znači ne hiče iskro više na elektrodu, nego sve posud.. Na tomosu je to automatski gašenje čim probije na masu..
Ak ti probiju 2,3 svečice zaredom, onda ne štima nekaj z paljenjem. Kondenzator, platine, bobina, podešenost..

Ili jednostavno više nema iskre, onda mekneš lulicu i z prstom primeš kabel, pa skužiš da struje ipak ima dok zakurblaš 🤣🤣🤣

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh