• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovo je stvarno doživljaj, i iskremo mislim da je to najbolja prezentacija naše zemlje, svaka čast svim drugim sportovima al ovaj je broj 1.
Evo kak kaj košta u WRC-u.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja sam par let hodočastil na santa domenicu i stvarno je doživljaj kad dečki s takvim autima pokažu kaj znaju.
Ali meni je interesantnije gledati stare rage koje tam dolaze. Recimo ovi kaj dojdu s Lajkama, koja je to borba za opstanak ali nemaju milosti.
I još kaj je najbolje utrka je kružna pa se moreš kao gledaoc seliti i tražiti mjesto koje je tebi naj interesantnije

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma je ima i to svoje čari, ali wrc je ipak priča za sebe, kaj delaju
1.6 motori⛽⛽⛽👌al i do vozača je puno.
Sad kad to sve čitam kolko kaj košta i kaj se sve plaća pitam se kaj vozači opće imaju kakve zarade🏁🏁

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
izgleda da cu na 210 tkm na audi A4, b8, 2.0 tdi, trebati raditi sljedece;
veliki servis (ulja, remenje, filteri, spaneri itd),
servis kuplunga izmjena zamajca i ostaloga,
pregled nosaca motora,
ima li neko iskustva, cjene djelova, cjene ugradnje,

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
izgleda da cu na 210 tkm na audi A4, b8, 2.0 tdi, trebati raditi sljedece;
veliki servis (ulja, remenje, filteri, spaneri itd),
servis kuplunga izmjena zamajca i ostaloga,
pregled nosaca motora,
ima li neko iskustva, cjene djelova, cjene ugradnje,
Po čemu znaš da treba zamajac?

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Tako je, dok se mijenja mijenja se sve komplet, al ne mijenja se jer negdi piše da treba promijeniti već ako klizi, trese ili ispušta zvukove.

Najnoviji postovi

Na vrh