• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Mislim da smo mi za Golf IV oko 3 tisuće dali za set kvačila s plivajućim zamajcem. Ja osobno nisam imao šta vjerovati serviseru jer je kod nas kvačilo proklizavalo - ništa nije tresao zamajac - odvezli smo auto majstoru i rekli mu neka mjenja cijeli set i amen.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Trga mjenjač i gubiš na udobnosti u vožnji. Običan zamajac jedino kod podizanja snage i takvih aktivnosti, lakši je pa brže diže okretaje i veselije se vrti motor, pa tko kako voli.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Pa nije ti to neka marka. zato i ja sirotinja imam 19 JTD i 14 8 v, .;)samo neke loše marke

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Najte ga baš svaki put. 🙏
Svakome se more dogoditi tipfeler. Ali opet, tko zna, možda je to poseban Punto, nekaj ko raketlin. :hahah:

• Like
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
🔞⛽🚜🤣🤣🤣
Kad neko nekaj veli o raketi, di su ostale marke? Nikad nigde ih nema, a raketa je svigde pristupa i prisutna. 🏁🏁🏁

Najnoviji postovi

Na vrh