• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Na temelju ovog članka teško je biti pametan i znati čiji je to sve propust. Natjecateljsko vozilo "ide na start utrke", gradskom prometnicom?
Neobično.
Ti vozači su "u mozgu" na prilazu trkalištu, a vozač građanin je u svojoj uhodanoj svakodnevnoj "utrci" ulicama svoga grada.
Tko je tu kriv? Možda je tu glavni krivac ipak "organizator"? Detalji su bitni, jako bitni...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Moraju vozit cestom, sve je regulirano zakonom, bilo je jučer na tv u kak je kod nas to najbolje rješeno, u Monte Carlu voze sa parkinga do starta više od 2vure.
Pa i jučer su išli autoputom Zagreb - Karlovac.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sad je baš bilo o tome riječ u prijenosu, mislim moli ih da ga puste da mu se žuri na trku, pa imaju sve njegove podatke, nebu im pobegnul nikam. Ali eto tak je kak je, i nazadnje je pobjedil sad. Prema takvima se mora imat tolerancije ako je u pitanju Svjetsko prvenstvo.
Znači on mora iti dalje a njegov tim to rješava.
Da je bila neka policajaka možda bi mu progledala kroz prste.

Edit: sad veli da je pozval ovoga kaje lupil na večeru, da se iskupi, i dečko je pristal.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,785
Sve jasno i sve razumijem ali ne razumijem da je htel čoveka zgaziti i za to nema opravdanja nikakvih.

Da ja ili ti ili bilo ko drugi u njegovoj zemlji napravi tak nekaj. Kaj misliš kolko sati bi još u njoj bil i kak dugo nebi imal čast da posjeti tu njegovu zemlju?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Sve znam, i još policajaca, službenu osobu.
Očito je neki nesporazum, nisu se možda služili, mislim policajac mu je mogel zeti ključ od auta i ugasiti auto. E pa onda se ti žuti. Ko zna kaj bude, al kazna bude sigurno.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Na prvu mi se činilo da je 100% kriv. Sad gledam ponovno par puta i vidi se da je već desnim kotačem bio prešao crtu dok je BMW još dosta iza njega. Živo me zanima kak će to završiti.
Ovo šta nije stao policajcu je vjerojatno nesporazum (jezična barijera), mada kad vidiš da ti je netko na haubi, normalno da ćeš stat.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Vjerojatno bude on kriv, ali sad ko zna. A veli i sportska komisija ga može posebno kazniti znog toga još.Nebu mu Hrvatska ostala baš u ljepom sjećanju.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A mislim da bu se sve dobro završilo, dečki su na večeri sad😉a policajcu možda žal da ga nije odma pustili. Valja nije ni zal ko je ovaj. 😇😉

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Eto, kako sam i napisao, do nesporazuma je došlo zbog jezične barijere.
Poznavajući naš MUP, sasvim normalna pojava nažalost.
S obzirom da se u svijetu predstavljamo kao turistička zemlja, mislim da bi svaki javni službenik trebao baratati engleskim jezikom, barem nekim osnovnim znanjem.

Možda griješim ali svi ovi vozači kolko sam mogao čuti govore engleski jezik.

Najnoviji postovi

Na vrh