Uh, prepoznajem se u puno tih situacija, puno puta.
A ne smatram se baš divljakom, već samo "ne spavaćem" na cesti (jer mi od takvih tlak ode u nebo...)
ZJ ja nisam nigdje rekao da ja radi mojih stavova "spavam na cesti i usporavam promet". Čak što više, dosta me put supruga špota u vožnji kaj vraga dok putujemo
, ali, e sad taj vražji ali:
- imam vozačku dozvolu od siječnja 1976. godine,
- mogućnosti vozila poznajem u dušu, u prosjeku više i bolje od valjda 80% ostalih sudionika u prometu,
- u vožnji gotovo uvijek iskorištavam maksimalne karakteristike kolnika i vozila, istina neki put je to iznad ograničenja brzina,
- platio sam tijekom godina nekoliko kazni za prebrzu vožnju i dobio radi toga par bodova minusa, nisam se žalio,
- do dana današnjeg nisam skrivio prometnu nesreču ili razbio auto,
(daj bože das tako ostane i dalje),
- u vlasništvu sam imao i non stop vozio nekoliko desetaka automobila, a barem dio te "moje povijesti" i ti znaš
- prometne propise sam polagao i utvrđivao godinama, svako malo po "sili zakona"
(kao rezervni prometni policajac) i uvijek, ali baš uvijek sam imao 100% sve točne odgovore. I svaki put je "inspektor" nataknuo na nos moje sto postotne odgovore aktivnima, koji su na tim testiranjima debelo kiksali...
(Evo prestajem dalje tipkati, stop mojem tipkanju.)