• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ograničenja su savršeni bankomat...i nikaj više.
Nemam nikaj protiv da su ograničenja stroga gdje to ima smisla.
Na mnogima nema pa se zato većina vozi prebrzo. Na magistralnoj cesti postaviti 40 i tak koji km...nije li to malo u mozak?

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ford Fiesta, 2004. godina.
1.25 motor, benzinac.

Kolika je po vama vrijednost tog auta? Imam priliku kupiti prilično uredan i na poznato, ali nemam ni otprilike dojam o cijeni. Na oglasima su cijene od 1200 do 2500 eura, što je vrlo nerealno.

Perko

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2020
Poruka
407
Ja sam dao za focusa 1.4 1500 € 2004 godina prvi vlasnik vozen u lovranu jako očuvan 150tkm. Prek te cijene je malo skupo.

Prilozi

• 20210607_113803.jpg
    20210607_113803.jpg
    31.7 KB · Pregleda: 14

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ma, PLUS, kaj se ti razmeš u aute na štrom! :unsure: :p :hahah: :ppozdrav:
Je l te se Rimac sjeti?
🤔 Podsjetnik na to vrijeme su mi tek recimo ova slova "E" ili "e", na trenutnom automobilu od moje omladine, ali svaka druga sličnost je isključena. Dva smo svijeta različita, ali ti to ionako jako dobro znaš 😏

Ali itekako mi je drago da je taj dečko uspio. Svaka čast!

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Jel smijes stavljat to tako javno? Mene su na mom studentskom poslu trazili da maknem sliku sa whatsup naslovne slike haha.
Zakaj ne.
Slika je mog auta, lajtung je moj, moja ruka ga je odrezala... i moja ruka ga ovaj čas mjenja.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Puknul lajtung?
Nije, sjebal se iznutra i zastekala čeljust da sam se jedva do nekog ugibališta dovlekel.
Pošto drugačije nisam mogel kvar ukloniti bil sam prisiljen ili vučnu zvati ili se snajti ko na wc-u.
Kak sam škrt vučnu platiti ovo rješenje rezanja lajtunga me dopeljalo do doma. Pomalo ali sam stigel.
Inače su ti lajtunzi prije 5 let stavljeni novi, ali... bumo vidli kak dugo budu ovi kaj sad idu gore.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Nije, sjebal se iznutra i zastekala čeljust da sam se jedva do nekog ugibališta dovlekel.
Pošto drugačije nisam mogel kvar ukloniti bil sam prisiljen ili vučnu zvati ili se snajti ko na wc-u.
Kak sam škrt vučnu platiti ovo rješenje rezanja lajtunga me dopeljalo do doma. Pomalo ali sam stigel.
Inače su ti lajtunzi prije 5 let stavljeni novi, ali... bumo vidli kak dugo budu ovi kaj sad idu gore.
Meni se isto to desilo sa bratovim Unom 1.3 d. Prednji desni za blokirao i završio na šljunčanom parkiralištu.
Sreća bilo ujutro kad nema nikoga vani.
Bila zima, vlažna cesta....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
1983. je meni u noči zacvikala čeljust na Fiatu 125 P, na tračnicama prijelaza ceste preko pruge. Bilo nas je četvero u autu, moji roditelji ja i supruga. Jedva sam ga skinuo s tračnica, a onda udaranjem nemam pojma više čime malo, neznatno olabavio čeljust. Do doma je bilo još oko 11 km, sve se užarilo, izgorjelo, čeljust, pakne, disk, lajtung, sve je trebalo novo. Vrlo nezgodno iskustvo za sva vremena 😖 ona nelagoda pun gas, a niti makac s tračnica u noči.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Muha,to na onome Audiju?
Je, na ladji..

1983. je meni u noči zacvikala čeljust na Fiatu 125 P, na tračnicama prijelaza ceste preko pruge. Bilo nas je četvero u autu, moji roditelji ja i supruga. Jedva sam ga skinuo s tračnica, a onda udaranjem nemam pojma više čime malo, neznatno olabavio čeljust. Do doma je bilo još oko 11 km, sve se užarilo, izgorjelo, čeljust, pakne, disk, lajtung, sve je trebalo novo. Vrlo nezgodno iskustvo za sva vremena 😖 ona nelagoda pun gas, a niti makac s tračnica u noči.
Tukel sam i ja ko sivonja ali nije popustilo ni malo.
Nije mi uspelo razbiti pločice jer nisam imal alata, radi tog nisam ni odzračnik imal s čim otpustiti pa sam moral odrezati lajtung. A ionak je u njemu bil problem.
Bilo do doma još 30-tak kilometara ali pomalo s ručnom stigel do doma bez brige

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
I tako sam ja danas doputoval iz Zagreb grada 🥵

Nije to tebi malo duže lagano štekalo ? Jer je čak i hrđa je na obodu pocrvjenjela i djelom otpala od temperature.

Najnoviji postovi

Na vrh