Ali za ovo smatram da i dalje stoji:A kaj si se ti odma uspjenil?
Umjesto "ti" mogu ja napisati "Vi", ali radije to ostavim za uživo a tu na forumu mislim da potrebe nema.Ti ga ne voliš s vremena na vrijeme malo potegnut? Ne povuće te nekad da se malo "potpišeš" po cesti gumom? Komentira se model auta a ti odma vučeš stereotipe o društvenom statusu i pitaj si ga Boga čemu...
Jedino zadnja rečenica ima smisla i veze sa temom. S obzirom da se ja vozim 60 gdje je ograničenje 50, sigurno si me pretekao ili si bio u napasti ako si vozio iza mene. Jednostavno ljudi me pretiču kad se vozim 60 u Karlovcu, izvan strogog centra, al tabla kaže 50. Ljudi me pretiču. To je problem svih, ne samo ovakvih, da se moderatori ne naljute, divljaka.Kod nas počeo raditi dečko, 19 god. ima. Ima vozačku i za nagradu jer radi, tatica i mamica mu kupiše Passata CC od nekih 180 ks. Auto ima sad već par mjeseci, skupio par tisuća kuna kazni do sada, uspio neku bakicu lupit i srušit na cestu, neki dan je pričao da se vozio kroz Rakovac, gradska četvrt(poznavatelji Karlovca znaju)oko 140 km/h i neke "budale" prelaze cestu na pješačkom, uspio ih izbjeći prelaskom na drugu stranu ceste. Pitanje je samo dana kad će ili poginut ili nekoga usmrtit.
Zato bez kulture opće i vozačke neće biti bolje, vozili mi auto od 10000 ili 60000 €.
Sve je u glavi i odgoju.
Zakon je jasan, nema veze moja vožnja od 60 gdje je ograničenje 50 sa sigurnošću. Brzina isto tako nema direktne veze sa mogućnostima automobila, infrastruktura za bicikliste je užasna i poražavajuća, tegljači, šleperi se također voze tako, prazni "gaze" koliko ide. Ograničenje od 50km/h u naselju u RH je u savršenom redu. Legitimno se vozit brže, tko ima u džepu i ne strahuje za negativne bodove, tim bolje.Jedno je voziti brzo i sigurno za sve sudionike u prometu, a drugo je bezobzirna jurnjava s glavom u torbi, a mozgom na paši.
Današnji automobili nisu kao oni prije 30 ili 40 godina, isto i ceste, moguče je voziti brzo i sigurno, ali mora biti pamet u glavi. I ja vozim prebrzo...