• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Nebi se žalio na jednu 166-icu sa recimo 110 kw motorom 😀

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Zna se se koja je zadnja prava Alfa, od kako ih je Fiat preuzeo nema tu više onog nečeg.
Kad me jedan alfista iz Splita propeljao u 75-ici 3.0 V6 America od Rijeke do Grobnika, to je bilo to, nema više dalje.
33-jka je još koliko toliko imala nešto Alfe u sebi sa boxer motorima i to je bilo to.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Zna se se koja je zadnja prava Alfa, od kako ih je Fiat preuzeo nema tu više onog nečeg.
Kad me jedan alfista iz Splita propeljao u 75-ici 3.0 V6 America od Rijeke do Grobnika, to je bilo to, nema više dalje.
33-jka je još koliko toliko imala nešto Alfe u sebi sa boxer motorima i to je bilo to.
Giulia/Stelvio/Giulietta reduzajn su dobri novi auti. Od starih, da, 75 V6, stari Nord aluminijski TS motori sa lancem i 8 ventila također. Od malo novijih GTV, al taj auto niti smrdi niti miriše. Također i GT, isto tako. Žao mi je što više kupaca nije prepoznalo Giuliu jer je tu negdje sa konkurencijom, u svemu. Poslije ove, mislim da ću se vratit na mercedesa. Skuplji je od Alfe, ali nema šlamperaja u bitnim stvarima, izolacija kontakata je na ovoj 166 boli glava. Razmještaj releja i osigurača je užasan. Releji se kod moje, 1998. god. nalaze na 2 mjesta koja vidim, s tim da je navodno jedno ispod tunela za ASR/ESP. Vlaga načne lošije izolirane kontakte i imaš veselje. I 15 kila bakra kad zapališ auto. :)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni je alfa tiha patnja, stelvio je mini maserati levante.
85% dijelova na stelviju je od maseratia.
Alfa giulia je stvarno top klasa auta. Sanjam jednog dana da si ju kupim, taman kad bu i old timer.

Najnoviji postovi

Na vrh