Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Tako je 😉
Nažalost imam 166Nemoj ju nikad prodat❤️😉
Voli ona puno konjaOvo auto od ženine prijateljice sposla.
Giulia/Stelvio/Giulietta reduzajn su dobri novi auti. Od starih, da, 75 V6, stari Nord aluminijski TS motori sa lancem i 8 ventila također. Od malo novijih GTV, al taj auto niti smrdi niti miriše. Također i GT, isto tako. Žao mi je što više kupaca nije prepoznalo Giuliu jer je tu negdje sa konkurencijom, u svemu. Poslije ove, mislim da ću se vratit na mercedesa. Skuplji je od Alfe, ali nema šlamperaja u bitnim stvarima, izolacija kontakata je na ovoj 166 boli glava. Razmještaj releja i osigurača je užasan. Releji se kod moje, 1998. god. nalaze na 2 mjesta koja vidim, s tim da je navodno jedno ispod tunela za ASR/ESP. Vlaga načne lošije izolirane kontakte i imaš veselje. I 15 kila bakra kad zapališ auto.Zna se se koja je zadnja prava Alfa, od kako ih je Fiat preuzeo nema tu više onog nečeg.
Kad me jedan alfista iz Splita propeljao u 75-ici 3.0 V6 America od Rijeke do Grobnika, to je bilo to, nema više dalje.
33-jka je još koliko toliko imala nešto Alfe u sebi sa boxer motorima i to je bilo to.