• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Svi su isti i peneze čekaju😉
Mene jedanput zbog ručne htel rušiti, reko zovi šefa svojega da me on zruši, pa nisam lud vidim i znam kakva je ručna😉🍻

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Nije,to ništ, veli kontrolor ,gospon imate manje od pet mm kočionih pločica. Normalno me ruši bez obzira na to da auto normalno koči.Kupim nove,zamjenim,donesem stare zbog kojih me rušio, još je trebalo dva mm do žice za pokazivanje istrošenosti.

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Nije,to ništ, veli kontrolor ,gospon imate manje od pet mm kočionih pločica. Normalno me ruši bez obzira na to da auto normalno koči.Kupim nove,zamjenim,donesem stare zbog kojih me rušio, još je trebalo dva mm do žice za pokazivanje istrošenosti.
Dete sa Krete-dete kreten😂, pa šta mu nisi rekao da je dete sa Krete🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Nisu baš ni jeftini djelovi za to ropotovlje od golfa, i još nekaj fali, tu nije sve.

Rabat je dobar, ali ulazna cijena je velika u tom dučanu.
Možda i nije jer ne vidim proizvođača dijelova, ali kolko znam ovi kaj su proizvodili kvalitetnije su odustali tak da ...
Daj sliku dijelova

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Djelovi dolaze sutra ili preksutra, a auto dolazi uskoro na vučnoj, jer se nekaj zdrobilo sad u gradu i čekam vučnu da mi dopelja auto, nadam se da nije lamela.
Ak je onda bu mi baš veselo.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Dete sa Krete-dete kreten😂, pa šta mu nisi rekao da je dete sa Krete🤣
Bio sam se spremio ,ali promjenila se smjena, tek kad bi prošao bio bi ga malo "ribao" no ovi iz smjene samo odmahnuli glavom kad sam im pokazao pločice.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ja bi te opet zrušil...A gdje ti je račun da je zamjenu izvršila radionica a ne ti? :hahah:
Inače, to delaju u slučaju da treba mijenjati savitljive ili krute cijevi za kočenje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Djelovi dolaze sutra ili preksutra, a auto dolazi uskoro na vučnoj, jer se nekaj zdrobilo sad u gradu i čekam vučnu da mi dopelja auto, nadam se da nije lamela.
Ak je onda bu mi baš veselo.
Ako se nekaj zdrobilo oko mjenjača ili lamele uz ovo sve kaj si zamjenil i ovo kaj trebaš zamjeniti i ako ne pomogneš čoveku i raćunaš mu posel... ta trojkica bu premašila svoju vrednost. Jedino ako je limarija zvono kaj je rijetkost.
Možda da ju vučna odma na cios otpelja da bar to čovek dvaput ne plača :unsure:

Ali kontam, sve mi je jasno. čovjek star, za bolje se nema pa je prisiljen krpati ono kaj ima.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ja bi te opet zrušil...A gdje ti je račun da je zamjenu izvršila radionica a ne ti? :hahah:
Inače, to delaju u slučaju da treba mijenjati savitljive ili krute cijevi za kočenje.
Za savitljive neznam, ali za krute je istina.
A auto na kojem danas treba mjenjati metalne lajtuge ionak ide na tehnički na naruđbu....

Rušenje zbog debljine obloga nije u redu, ako koči to stvarno nije njegov problem.
U izlasku s parkinga tehničkog može s nekog kamiona opasti kamen i razbiti ti šajbu i ti si neispravan ili neki slični kvar kojeg kontrolor ne može predvidjeti.
On te može (a bilo bi jako ljepo od njega) upozoriti te da su pločice pri kraju ali ako koči.... isto kak je pohvalno od pojedinih vulkanizera da kod izmjene guma ako zapaze neki nedostatak na njega mušteriju upozore.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo auta došel mi je, problem je kolko sam uspel sad pogledat u poloosovini kaje opala van iz kinetičkog.
Kak je da je imam posla ovih dana oko njega.
To mu delam zabadav jer čovek je jedva za te djelove skrpal, i to jedva jedvicom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Tam na računu piše kit homokinetičkog.
Ako je kit kakav treba biti onda u njemu dobiješ (pardon, kupiš) manžetu, mast, pločicu plastičnu, pločicu metalnu, maticu i osigurač.

Ako nema onda skokni do mene da ti poklonim par komada.

A kinetički u praksi ne može iskočiti dok kotač ne digneš do kraja u zrak ili kad su kugla i seleni na vilicama tolko loši da dozvole da se kotač tolko pomakne.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Srećom pa nisi kontrolor, usput na onda pet godina starom autu i 74 tisuće km, nije sigurno potrebno mjenjati one tvoje cijvi. E,da ovlašteni servis ti posebno naplaćuje izmjenu pločica, pa onda opet za dva dana "razgibavanje" čeljusti, jer se grijali diskovi. Znam da nitko neće vjerovati ali to se dogodilo u Varaždinu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Tam na računu piše kit homokinetičkog.
Ako je kit kakav treba biti onda u njemu dobiješ (pardon, kupiš) manžetu, mast, pločicu plastičnu, pločicu metalnu, maticu i osigurač.

Ako nema onda skokni do mene da ti poklonim par komada.

A kinetički u praksi ne može iskočiti dok kotač ne digneš do kraja u zrak ili kad su kugla i seleni na vilicama tolko loši da dozvole da se kotač tolko pomakne.
Sutra bum videl kad djelove dobim kaje nutra u tome kitu.
Vilica je tak loša i ima lufta da me ne čudi da je to sve opalo van, seleni su tj skoro ih ni nema.
Osigurač bum sigurno moral novi deti, ovaj više nebu dobar.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
E,da ovlašteni servis ti posebno naplaćuje izmjenu pločica, pa onda opet za dva dana "razgibavanje" čeljusti, jer se grijali diskovi. Znam da nitko neće vjerovati ali to se dogodilo u Varaždinu.
Žalosno je kaj se nikome neda podiči zaštitnu gumicu i očistiti prašinu ispod nje prije nego gurnu klipič nazad i onda tu prašinu nabiju pod gumicu i za par dana kak veliš i sam, čeljust zašteka.

Najnoviji postovi

Na vrh