Golf 3, 4 i Tiguan su dva različita svijeta.vozio golf 3 (dobrih 6 godina se vozio) pa golf 4 i sad bih preskocio 5/6icu pa bih tiguana.
Nista preterano, generalno da li su ljudi zadovoljni, zracni ovjes? koji motor? Na sta da obratim paznju? Komzetika- dal su sta dodavali...itd.
Planiram 2010-2012 godiste, i da me sluzi bar 4 godine uz normalno redovno servisiranje.
Ovog smo preuzeli u AC Jasenović za mojeg tasta i punicu, fotografija s preuzimanja u auto salonu:
Motor benzinac, 150 KS. Ide, ali pije.
Ja sam ga malo vozio, ali pamtim s njim samo ružne uspomene, novčana kazna 1000 KN za prebrzu vožnju i 2 kaznena boda kod Krapinskih toplica 😖 . (Ja ga sebi takvog nikada ne bi kupio, ali ih nismo mogli odgovoriti, koštao je 200.000 KN, čekali su ga skoro 3 mjeseca.) Došao sam s njim u Makarsku za 4 sata, a nekada sam do Splita putovao i 8 sati...
Tastu odnosno nečaku, jer je nečak vozio, je iz meni nepoznatog razloga preskočio zupčasti remen, skršilo se 12 od 16 ventila 😖, mehaničari su svako malo pobrali dosta novaca...
Za mene je taj auto samo čista šminka i preseravanje, obična kanta od auta, ako ne upucaš još 40-50 tisuča kuna za dodatnu opremu. Mogli su si kupiti novog super opremljenog Pasata za cca 150.000 Kn i još bi im osalo 50.000 KN za gorivo.
Na kraju dok je tast poginuo, šogorica ga je zamijenila za rabljenog VW Pola, sve jasno, ili moram još tipkati?