• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Automobili

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Poslije pola godine krenem u drva 🤣 sa ford fijestom koja sluzi samo za tu svrhu. Nakon 10min rada pogledam na kazaljku od temp koja je otisla prevusoko. Otvorim haubu prslo crijevo koje vodi na pumpu 😭😭😭😭.
Zamijenim crijevo sve ok, zatvorim haubu,i odem odmarat'. Sad otvorim haubu bica sa vodom prazna 😭😭😭😭. Punim vodu, kad ono pumpa crkla.

U pitanju je fijesta iz 1992 godine, pitanje za vas je kako se skida pumpa obzirom da je oovezana sa onim kaisem? Hvala

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Poslije pola godine krenem u drva 🤣 sa ford fijestom koja sluzi samo za tu svrhu. Nakon 10min rada pogledam na kazaljku od temp koja je otisla prevusoko. Otvorim haubu prslo crijevo koje vodi na pumpu 😭😭😭😭.
Zamijenim crijevo sve ok, zatvorim haubu,i odem odmarat'. Sad otvorim haubu bica sa vodom prazna 😭😭😭😭. Punim vodu, kad ono pumpa crkla.

U pitanju je fijesta iz 1992 godine, pitanje za vas je kako se skida pumpa obzirom da je oovezana sa onim kaisem? Hvala
Samo otpusti remen,izvadi ga,zamijeni pumpu i vratiš sve nazad i teraj dalje🤣🤣🤣🤣

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
hahahahahaha.

Planiram da ga kupim, pa cisto par pitanja...od vlasnika- iz prve ruke da dobijem info.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Pa vidiš da te zatrpavaju javljanjima svi voze Tiguane. Dobro što te zanima? (Jasno mi je da ne znaš kako zamijeniti rikverc žarulju na njemu...)
Ili možda za koliko sati dođeš s njim iz VŽ u Makarsku, ja sam uspio doči za 4 sata i bio je prazan rezervoar...

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Samo otpusti remen,izvadi ga,zamijeni pumpu i vratiš sve nazad i teraj dalje🤣🤣🤣🤣
hvala na odgovoru :ppozdrav: obzirom da nijesam nikada skidao, mozes li mi reci kako se otpusta remen?

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
inace je pokrece klinasti remen.... sto mislite da pokusam da je odsrafim bez otpustanja remena?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Malo pogledaj kaj sve pokreće taj remen. Jedan od gonjenih dijelova je sigurno tak pričvršćen da ima mogućnost zakretanja kad se otpuste vijci.

Nai

Aktivni član
Tu od
11 Pro 2019
Poruka
172
Pa vidiš da te zatrpavaju javljanjima svi voze Tiguane. Dobro što te zanima? (Jasno mi je da ne znaš kako zamijeniti rikverc žarulju na njemu...)
Ili možda za koliko sati dođeš s njim iz VŽ u Makarsku, ja sam uspio doči za 4 sata i bio je prazan rezervoar...
vozio golf 3 (dobrih 6 godina se vozio) pa golf 4 i sad bih preskocio 5/6icu pa bih tiguana.
Nista preterano, generalno da li su ljudi zadovoljni, zracni ovjes? koji motor? Na sta da obratim paznju? Komzetika- dal su sta dodavali...itd.

Planiram 2010-2012 godiste, i da me sluzi bar 4 godine uz normalno redovno servisiranje.

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
922
Malo pogledaj kaj sve pokreće taj remen. Jedan od gonjenih dijelova je sigurno tak pričvršćen da ima mogućnost zakretanja kad se otpuste vijci.
Pogledaj brate kako izgleda kais.

Reci mi sta ovdje treba odsrafiti po tebi da bih ga otpustio?

Prilozi

• IMG_20210705_182917.jpg
    IMG_20210705_182917.jpg
    40.2 KB · Pregleda: 27
  • IMG_20210705_182906.jpg
    IMG_20210705_182906.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 28

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Ti ak tu ne vidiš kaj treba otpustit bolje zatvori haubu i nemoj ni probati niš šarafiti i odi s nečim drugim u šumu.

Najnoviji postovi

Na vrh