Samo otpusti remen,izvadi ga,zamijeni pumpu i vratiš sve nazad i teraj dalje🤣🤣🤣🤣Poslije pola godine krenem u drva 🤣 sa ford fijestom koja sluzi samo za tu svrhu. Nakon 10min rada pogledam na kazaljku od temp koja je otisla prevusoko. Otvorim haubu prslo crijevo koje vodi na pumpu 😭😭😭😭.
Zamijenim crijevo sve ok, zatvorim haubu,i odem odmarat'. Sad otvorim haubu bica sa vodom prazna 😭😭😭😭. Punim vodu, kad ono pumpa crkla.
U pitanju je fijesta iz 1992 godine, pitanje za vas je kako se skida pumpa obzirom da je oovezana sa onim kaisem? Hvala
hvala na odgovoru obzirom da nijesam nikada skidao, mozes li mi reci kako se otpusta remen?Samo otpusti remen,izvadi ga,zamijeni pumpu i vratiš sve nazad i teraj dalje🤣🤣🤣🤣
vozio golf 3 (dobrih 6 godina se vozio) pa golf 4 i sad bih preskocio 5/6icu pa bih tiguana.Pa vidiš da te zatrpavaju javljanjima svi voze Tiguane. Dobro što te zanima? (Jasno mi je da ne znaš kako zamijeniti rikverc žarulju na njemu...)
Ili možda za koliko sati dođeš s njim iz VŽ u Makarsku, ja sam uspio doči za 4 sata i bio je prazan rezervoar...
Pogledaj brate kako izgleda kais.Malo pogledaj kaj sve pokreće taj remen. Jedan od gonjenih dijelova je sigurno tak pričvršćen da ima mogućnost zakretanja kad se otpuste vijci.